Glazen Uitbouw ontworpen door Richel Lubbers Architecten

Verlichting

Voorbeelden van verlichting:

    • Muntboot, spots in het plafond. Hier is De Deltalight toegepast. Dit is wel een spot die ingestuct moet worden, dus de stucadoor heeft daar veel werk aan. Goedkoper is het om een spot met een randje uit te kiezen, die zijn in aanschaf een stuk minder duur, en de arbeid om in te bouwen is ook beperkter….
    • Glasuitbouw, vooral bij het eerste beeld kun je goed zien wat licht doet.
    • Van top tot Teen, ook in dit project zie je spots goed zitten.
    • Op de site van Deltalight staan ook heel veel voorbeeld projecten, dit is misschien ook leuk om eens te bekijken. Of hun lookbook geeft ook erg veel voorbeelden, ook al gebruik je een armatuur van een ander merk wordt hier het effect goed verbeeld.