Design keuken hout

Beste ervaren ontwerper,

Bij Richel Lubbers Architecten (RLA) zoeken we een nieuwe ontwerper (met verstand van commerciële kanten van het werk) die ons komt helpen groeien. RLA is een architectenbureau in Utrecht en bestaat inmiddels zo’n 6 jaar. In die tijd is het team gegroeid van een one-man-team naar een team van zes collega’s. We willen graag dat jij ergens in de zomer van 2021 bij ons begint, dus we hebben nog wel even de tijd voor een uitgebreide kennismaking.

Wie zoeken we?

We zoeken iemand die in staat is om het hele ontwerptraject te overzien en te begeleiden. Dat wil zeggen dat je dit waarschijnlijk al aantoonbaar meerdere keren succesvol hebt gedaan. We verwachten dat je minstens vier of vijf jaar relevante werkervaring hebt opgedaan en dat je bouwtechnische kennis op MBO+ of hbo-niveau is. Natuurlijk kun je perfect omgaan met Autocad en Sketchup, en ben je totaal niet bang om je opdrachtgever te adviseren in de ontwerpfase. Als je merkt dat je de opdrachtgever beter van dienst kunt zijn door meer en/of aanvullend werk aan te bieden, doe je dat zonder aarzeling.

Je vindt het waarschijnlijk erg prettig om creatieve vrijheid te krijgen, nou die heb je bij ons hoor. Als jij ervoor kan zorgen dat de opdrachtgever het ontwerp geweldig vindt én het voldoet aan onze klantbelofte, is het goed! Ook al doe jij al jaren niets anders dan geweldige ontwerpen maken, is het toch een magisch en bijzonder project voor de opdrachtgever – en dat besef je je als geen ander. Het feit dat we een opdracht krijgen, is een teken van vertrouwen en om vertrouwen te krijgen, moet je betrouwbaar zijn. Dat vinden we erg belangrijk.

 Dit zijn toch wel minimale vereisten:

  • Je bent goed in het inschatten van bouwkosten om teleurstellingen te voorkomen.
  • Je betrekt de opdrachtgever bij iedere stap in het proces, je twijfelt dus niet om de telefoon te pakken, te WhatsAppen of een videocall in te plannen.
  • Je zorgt ervoor dat je in begrijpbare taal communiceert met de opdrachtgevers en leveranciers.
  • Je moet goed kunnen plannen en de technische details niet uit het oog verliezen.

Jouw overstap naar Richel Lubbers Architecten is er een die past bij jouw persoonlijke groeiambitie. Je hebt duidelijk waar je goed in bent en waar je nog wat in wil groeien en gelooft dat RLA je daarbij gaat helpen.

Wat bieden we?

Werken bij Richel Lubbers Architecten is een strategische keuze. Je weet immers dat iemand met jouw profiel overal aan de slag zou kunnen, daarnaast weet je ook dat veel arbeidsvoorwaarden vastgelegd zijn in de CAO. Je kunt fulltime aan de gang vanaf een locatie die jou het best uitkomt, zonder al te veel regeltjes of creatieve beperkingen. We hebben een persoonlijk ontwikkelbudget dat je kunt inzetten voor jouw professionele ontwikkeling. Het is daarnaast is het op termijn de bedoeling dat mede-eigenaarschap een thema wordt binnen de groei van het bureau, en we zoeken mensen die dat een aantrekkelijk idee vinden.

Wie zijn wij?

Wij zijn een hecht team ontwerpers, architecten en andere vakidioten. We vinden het belangrijk dat we waarmaken wat we beloven, en voelen goed aan wat wel en niet kan bij opdrachtgevers. Het bureau is in ontwikkeling, dat wil zeggen dat er weinig dingen geformaliseerd zijn, structuren en processen zijn er wel, maar dat kan veel beter. Zo is het de wens dat veel van de commerciële taken van de eigenaar Richel langzaam maar zeker worden overgedragen aan jou.

Hoe ziet je werkweek eruit?

In de eerste week krijg je wat interne trainingen en een uitgebreide kennismaking met alle collega’s. Je krijgt daarna de tijd om lekker te wennen aan je nieuwe omgeving. Iedere werkdag loop je met een andere collega mee om zo alle kanten van het bedrijf te leren kennen. Vanaf je tweede week brengen we je in contact met je eigen klant en mag je aan de gang. We verwachten dat je gaat bijdragen aan het binnentikken van aanvragen en vervolgens het overtreffen van verwachtingen bij de opdrachtgever.

Hoe gaat het vanaf nu?

Misschien zoeken we wel naar het schaap met vijf poten, maar goed; de wonderen zijn de wereld nog niet uit. Voel jij je voor een groot deel aangesproken bij bovenstaand profiel, en lijkt het je wat om te werken bij Richel Lubbers Architecten? Stuur dan je een mail met CV, portfolio en korte motivatie naar Yoram Roemersma van XYSG (hij doet telefonische voorselectie) yoram@nullxysg.nl. Doe dit wel vóór eind mei 2021, anders is de kans groot dat iemand anders jouw plekje heeft geclaimd. De beste drie kandidaten krijgen een gesprek met Richel Lubbers. Die gesprekken vinden kort na de sluitingsdatum van de vacature plaats.

Heb je vragen? Gebruik bovenstaand mailadres of bel naar 06 319 174 20.