Wilko de Haan

Architect

Sinds 2022 ben ik teamlid bij Richèl en werk aan nieuwbouw en verbouwprojecten. Mijn loopbaan begon bij grotere Amsterdamse architectenbureaus zoals Paul de Ruiter, Search en Rudy Uytenhaak.

Door mijn eerdere werk voor een fabrikant en leverancier van speciale stalen -ook geïsoleerde- profielen, heb ik bovengemiddeld veel kennis van bijzondere maatwerk oplossingen met stalen kozijnen en of staal -en glasconstructies. Bruikbaar bij projecten waar gestreefd wordt naar ranke constructies, grote mate van transparantie en ruim invallend licht in het gebouw. Maar bijvoorbeeld ook bij monumenten als deze van isolatieglas moeten worden voorzien. Dat is namelijk een hele technische zoektocht.

Stage lopen bij Richèl Lubbers Architecten?

Wij hebben op dit moment geen beschikbare stageperiode.

Vanaf februari 2023 zijn wij weer op zoek naar een enthousiaste stagiaire. Als jij eerder dan deze periode een stageplaats zoekt, dan kun je helaas niet bij ons terecht.

In de afgelopen jaren hebben we meerdere stagiairs geholpen met hun ontwikkeling – en eerlijk is eerlijk: wíj leren daar ook weer wat van. De nieuwste 3D-print tools, visualisatie appjes en slimme rekentools voor bouwfysica…