Team

Ontwerpen van stoel tot stad

Richèl Lubbers is zowel afgestudeerd aan de HTS Utrecht als aan de TU-Delft. In 2006 richtte hij zijn eigen bureau op in Rotterdam en is sinds 2016 werkzaam vanuit zijn woonplaats Utrecht.

Naast zijn eigen ontwerpers en bouwkundigen werkt hij met verschillende partijen die betrouwbaar zijn: constructeurs, planologen, energieadviseurs, kostendeskundigen, aannemers en andere vakmensen.

Bij Richèl Lubbers Architecten ontwerpen we met esthetische inslag: of het nu om een brug, een monument, een interieur of een complete woning gaat. Wij ontwerpen aan stoel & stad aan projecten door een groot deel van Nederland.

 
teamfoto Richel Lubbers architecten, januari 2017

De huidige opdrachtenportefeuille is heel divers. Voor ontwikkelaars werken we aan nieuwbouw woningen en twee appartementenblokken. We verrichten stedenbouwkundige studieopdrachten. En we hebben omgevingsvergunningen lopen voor bestemmingsplan wijzigingen ten behoeve van nieuwbouw.

In de particuliere sfeer ontwerpen we nieuwe vrijstaande woonhuizen, plannen we verbouwingen van monumenten en woonboten. En ‘last but not least’: we ontwerpen al tien jaar bijzondere verbouwingen en uitbreidingen van bestaande woningen.


De teamspelers van Richèl Lubbers Architecten:

Richèl Lubbers
Creatief directeur & Architect
richel@nullstudio-rla.nl

Ik ben vanaf 1999 werkzaam als architect. De eerste jaren bij verschillende bekende architecten zoals: Robert Winkel, Ton Venhoeven en Burton Hamfelt.

Vanaf 2006 werkte ik vanuit mijn eigen bureau BYTR Architecten, samen met compagnon Tjerk van de Wetering. Vanaf 2017 zet ik mijn werk voort onder eigen naam. Met mijn huidige team kan ik goed inspelen op verschillende opgaven: Nieuwbouw van woningen, verkavelingsstudies, bestemmingsplanwijzigingen en natuurlijk verbouwingen.

Floriaan Willemse
Ontwerper
floriaan@nullstudio-rla.nl

Ik kan in het team van Richel mijn passie voor ontwerpen goed kwijt. Als afgestudeerde Spatial Designer zijn mijn werkzaamheden vooral gericht op het ontwerpproces van een project. Deze ontwerpen zijn voor elk project uniek met een verrassende inslag. Ik sta bij diverse projecten tot aan de oplevering paraat voor bouwbegeleiding.

Harprit Bola
medewerker
bureau@nullstudio-rla.nl

Ik liep tot voor kort stage bij Richèl en verrichtte voor mijn studie Built Environment aan de Hogeschool Utrecht onderzoek in opdracht van het bureau.

Nu dit onderzoek bijna is afgerond ben ik parttime in dienst gekomen voor het bureau.

Jasmijn Rothuizen
Assistent ontwerper en zelfstandig projectleider.
jasmijn@nullstudio-rla.nl

Ik ontwerp de look & feel van meerdere projecten en ben bijzonder trots op het ontwerp aan het rijksmonument aan de Bemuurde Weerd.
Ik werk momenteel aan verschillende ontwerpen binnen het bureau, voornamelijk in de voorontwerp- en definitief ontwerpfase. Daarnaast verzorg ik een aantal projecten in de realisatie.

Suzanne Pack
PR medewerker.
bureau@nullstudio-rla.nl

Als PR medewerker houd ik mij bezig met communicatie met de media over de projecten van Richèl Lubbers Architecten.  Als een project is opgeleverd probeer ik deze te publiceren in de nationale en internationale media.

Jij hier als stagiair?
Wij vinden het geweldig als jij als ambitieuze stagiair deel gaat uitmaken van ons team. In de afgelopen jaren hebben we meerdere stagiairs geholpen met hun ontwikkeling – en eerlijk is eerlijk: wij leren daar ook weer wat van. De nieuwste 3D-print tools, visualisatie appjes en slimme rekentools voor bouwfysica…

Schrijf je motivatiebrief en stuur die op per mail. Wel even een belangrijk puntje: Voor de komende periode tot en met de zomer is de stageplaats al bezet.

Meld je daarom nu alvast aan voor een plek in augustus of daarna: kopieer in de betreft-regel exact de vermelding: stageplaats bij Richèl Lubbers Architecten – najaar 2018. Dan krijg je altijd een reactie van ons.

Solliciteren voor een stageplaats doe je hier: bureau@nullstudio-rla.nl