Onze planten inspiratie in beeld

Wij willen jou graag inspireren. Dit keer laten wij onze favoriete interieurbeelden zien waarin planten centraal staan. Ons kantoor staat er vol mee, het geeft de werkplek zoveel meer sfeer en frisheid. Natuurlijk zijn kamerplanten niet voor iedereen weggelegd, maar toch hopen wij met deze afbeeldingen ook mensen met minder groene vingers enthousiast te maken!

En voor de echte planten liefhebber onder ons; (wellicht wist je dit al wel) Er bestaan plantenasiels, hier kun je tweedehands planten kopen en een nieuw thuis geven! Onderaan vind je een lijst met de steden die een plantenasiel hebben.

Tot slot; op Facebook zijn er tal van groepen en pagina’s waar stekjes van planten worden aangeboden/geruild. Dus mocht jij al in het bezit zijn van een groene jungle en weet je niet zo goed waar je je stekjes kwijt kunt? Klik even op de link onderaan deze blog en wie weet maak jij iemand heel erg blij!

 

 

 

Het groeperen van meerdere planten bij elkaar zorgt voor een rustige uitstraling. Speel met hoogtes door kleine en grote planten te combineren.

 

 

 

 

Planten alleen in potten? Je kunt je plant ook in een mand of planten zak plaatsen. Het is daarnaast goed te combineren met potten.

 

 

Een plantenwand leent zich uitstekend voor plekken die minder ruimte hebben. Een grauwe betonnen muur wordt in een klap een lust voor het oog. Het brengt ook meteen een gevoel van rust en ontspanning met zich mee.

 

  

 

Op zoek naar een plant met een verhaal? Hieronder vind je de steden waar een plantenasiel gevestigd is.

Plantenasiel in Utrecht: Het Groene Weeshuis en Het Plantenhuis

Plantenasiel in Nijmegen: Bleshyou

Plantenasiel in Zwolle: Plantenasiel Zwolle

Plantenasiel in Culemborg: Nieuw Stekkie

Plantenasiel in Rotterdam: Plantenasiel Rotterdam

Plantenasiel in Haarlem: Plantenasiel Haarlem

Plantenasiel in Wageningen: Plantenasiel Wageningen

Plantenasiel in Amsterdam: Plantenasiel Amsterdam

Plantenasiel in Tilburg: Plantenasiel Tilburg

 

 

Facebook groepen

www.facebook.com/groups/1485860075075373/?fref=ts

 

 

Suzanne Pack