Onze projecten

In drie eenvoudige stappen naar realisatie:
de eerste stap kan vandaag nog, zodat je niet eindeloos verder hoeft te zoeken

Stap 1:

Bel ons op 030 207 3173

Stap 2:

We maken voor jou ‘het plan tot realisatie’. Daarvoor plannen we een vrijblijvend gesprek met jou in.

 

Stap 3:

Als het plan aansluit bij jouw wensen, dan zetten we het plan om in een project.

 

Op welke ervaring kan je bouwen?

Voor het opleveren van jouw vrijstaande woning kan je goed terecht bij Richèl Lubbers Architecten. Richèl studeerde in 1995 af als bouwkundig ingenieur en in 1999 als architect. Zijn eerste grote oplevering was een 3000m2 tellend gebouw (25kV gebouw) in 2001 in Rotterdam. Daarna volgenden de Hollandia Hallen in Cappelle aan de IJssel, en het eerste groene gebouw in Nederland: Sportplaza Mercator in Amsterdam (2006)

Sinds 2006 is Richèl zelfstandig architect, eerst vanuit Rotterdam en nu in Utrecht. Hij is lid van de Commissie Welstand en Monumenten in Hilversum, en voorzitter van de stichting Tafelboom. En ook nog voorzitter van de Duikvereniging in IJsselstein.

Het team binnen het bureau is een combinatie van jong en oud, creatief en technisch. Zo garanderen we de verschillende invalshoeken die we van belang vinden voor een goede combinatie van de ervaring en jeugdigheid.

Richèl is oprichter van het vastgoedadvies netwerk PowerAdvice en is aangesloten bij het bouwnetwerk BBAN Amersfoort. Vanwege dit netwerk kunnen we jou van dienst zijn met de juiste aanvullende disciplines en adviseurs.

Tenslotte is Richel lid van het netwerk van Happy Planet Professionals. Dit is een groep voor zelfstandigen die een natuur- en maatschappij inclusieve dienst ontwikkelen of aanbieden.

rik-jan-150x150

Wij hebben alle kleine stapjes meegemaakt van ons project, dat gaf ons veel inzicht

Wij hebben het traject als een hele fijne samenwerking ervaren. Richèl heeft heel fijn met ons gecommuniceerd gedurende ons project. Ook wist hij goed onze ideeën te vertalen naar de werkelijkheid maar daarin ook geadviseerd over wat er allemaal anders kan. Nieuwe inzichten, keuzes die je zelf niet zou maken zonder een architect.. Wat wij vooral ook fijn vonden was dat hij ons heeft meegenomen in zijn proces, dus alle kleine stapjes hebben wij kunnen volgen wat later in het traject heeft geleid tot dit eindresultaat!

Rik-Jan

Opdrachtgever Geasbeeklaan
Finance director VIBE group

Ontvang 5 tips!

Ontvang direct 5 essentiële tips voor de beste voorbereiding van jouw project.