Jouw architect voor zakelijke projecten

De architect en interieurarchitect voor jouw ideale werksituatie

Een goede werkplek, een mooi kantoor of een bijzondere verbouwing. Om jouw ideale plek te creëren, ontwerpen we meerdere scenario’s waarin functionaliteit, duurzaamheid en esthetiek op een vloeiende manier samenkomen.

Dat doen we samen want jouw verhaal staat centraal. Juist door onze oprechte interesse en persoonlijke benadering is elk ontwerp uniek en het resultaat altijd afgestemd op jouw eisen en wensen.

Meer weten? Neem snel contact op.

In de spotlight

Lodges – Twente

Recreatielodges bij de boer
De moderne boer verbreedt zijn horizon. Hij is zich bewust van de natuur en het milieu en hij ziet nieuwe zakelijke kansen en mogelijkheden.

We zochten samen met dit familiebedrijf naar een andere bedrijfsvoering in de nabije toekomst. Minder melkvee koeien en daardoor minder ‘supergras’. En als er minder raaigras nodig is voor veevoer, dan zijn er kansen voor natuurinclusieve akkerbouw voor mensen.

Het betekent echter wel een omschakeling naar een ander verdienmodel. Weg bij het subsidie-infuus van melk-de-witte-motor.

Projecten waar we trots op zijn

Wij helpen organisaties en schoolbesturen bij het verbouwen van hun bedrijfs- of schoolpand.

Stamt jouw gebouw uit ‘een ver verleden’? Met een kleine entree, gangen met te veel deuren en een hele reeks kantoortjes of klaslokalen? Dan past dit waarschijnlijk niet bij jullie identiteit en werkwijze. Bezit jouw organisatie een gebouw waar niemand echt trots op is? Waar medewerkers en studenten verdwalen of verstopt zitten? Dat kan zo veel beter! Wij lossen dit graag voor je op.

Wij kunnen de verandering verbeelden: hoe kan het beter? Welke oplossingen zijn er…

Hoe prettig is het als jouw organisatie zichtbaar wordt met een passend en duurzaam gebouw. Wij ontwerpen een fijn onderkomen dat gericht is op teamwork. Jouw organisatie krijgt overzichtelijke werkplekken waar verschillende teams prettig en geconcentreerd kunnen samenwerken.

De duurzaamheid die jullie nastreven mag volop uitstralen aan klant en buitenwereld. Maak je medewerker of student trots op het gebouw!

De oplossing hiervoor vindt jij hier vandaag: in 3 stappen weet jij hoe we jouw probleem kunnen oplossen.

Dit is in het kort wat je van ons kan verwachten: het beste ontwerp voor jouw opgave!

Wat kan een verbouwing opleveren. Dat is precies waar wij al twaalf jaar lang organisaties mee helpen. En uiteraard wat deze kost. Zo maken we opbrengsten en kosten met elkaar in balans.

Onze ontwerpen zijn flexibel in gebruik en worden duurzaam gebouwd. We passen eerlijke materialen toe. En uiteraard denken we met jou grondig na over toekomstig gebruik.

In drie eenvoudige stappen naar realisatie:
de eerste stap kan vandaag nog, zodat je niet eindeloos verder hoeft te zoeken

Stap 1:

Bel ons op 030 227 0980

Stap 2:

We maken een passend plan voor jouw opgave. Daarvoor plannen we een vrijblijvend gesprek met jou in.

Stap 3:

Als het plan aansluit bij jouw wensen, dan zetten we het plan om in een project.

gerard-van-dieren-150x150

Richèl heeft vasthoudend en deskundig het traject met de gemeente begeleid, ook in de bouwfase.

Richèl heeft ons geholpen een dakopbouw te realiseren die er als zelfstandig object eigenzinnig uit moest zien. We hadden te maken met de condities van een beschermd stadsgezicht en een kersvers bestemmingsplan. Richèl heeft vasthoudend en deskundig het traject met de gemeente begeleid, ook in de bouwfase. We waren blij met zijn creativiteit en vermogen om out of the box oplossingen te verzinnen qua ontwerp, ruimtegebruik en materiaalkeuze.

Gerard van Dieren

Management consulting
organizational development & change, governance & control @de Galan Groep
Ineke

Het ongelooflijk creatieve denken dat jullie aan de dag legden, dat vond ik echt heel knap

Laatst kwam iemand tijdens de open dag binnen en riep: ‘wauw, wat ziet het er hier mooi uit….’ Toen dacht ik: Dat is precies de WAUW-factor waar jullie het over hadden. En die hebben we toch maar mooi gerealiseerd met zijn allen

Ineke van Bunnik

Mediathecaresse st.-Gregorius college