Interieur

Jouw architect en interieurarchitect voor een fijne woonplek.

Jouw route naar een fijne plek om te wonen en werken, die route begint hier.

Een fijne leefkeuken vol reuring, met familie en bezoek aan de eetkamertafel. Deze keuken staat in verbinding met de tuin. Maar daarnaast ook een rustige plek met een plofbank.

Mooi, praktisch, stijlvol en absoluut uniek: jouw interieur met een wow-effect.

In ons kleinschalige team brengen we jou in drie stappen naar een nieuw interieur. Wij werken al jaren aan diverse interieuropdrachten die we tot een hoger niveau te brengen en gaan graag aan de slag voor jou!

Wat dacht je van een fijne woonkeuken als hart van je woning. Een plek vol reuring met familie en vrienden die allemaal kunnen aanwaaien. Een grote eetkamertafel voor gezellige diners is dan onmisbaar. Of bijvoorbeeld een stijlvolle ruimte met een heerlijke bank om lekker te loungen of televisie te kijken, maar ook voor de kinderen om lekker te hangen met een scherm of boek. En kies je dan voor een grote open ruimte, of juist een en suite: samen met elkaar en toch ook een apart hoekje?

We leggen je hieronder in drie stappen uit wat we voor je kunnen betekenen. Wil je snel zien wat we kunnen? Scroll dan door onze foto’s.

Heb je vragen over hoe we van jouw huis een geweldig thuis kunnen maken, neem dan contact met ons op of kom langs voor een kop koffie.

Wil je ook zo’n inspirerend interieur? 

Neem dan contact met ons op.

Wil je ook zo’n inspirerend interieur? 

Neem dan contact met ons op.

Wil je ook zo’n inspirerend interieur? 

Neem dan contact met ons op.

Wil je ook zo’n inspirerend interieur? 

Neem dan contact met ons op.

Wil je ook zo’n inspirerend interieur? 

Neem dan contact met ons op.

In drie stappen naar een nieuw interieur

Stap 1

Conceptplan

Als eerste maken we een conceptplan dat helemaal aansluit bij jouw persoonlijke wensen.

De juiste kleuren waarbij jij je zo comfortabel voelt, vormen samen met geselecteerde materialen en sferen jouw conceptbord. Met dit bord als uitgangspunt gaan we samen met jou op zoek naar het passende interieurontwerp waar je blij van wordt.

Stap 2

Het interieurontwerp

Vanzelfsprekend gaan we voor een mooi en stijlvol interieurontwerp, maar bovenal denken we aan gemak en comfort in het dagelijks leven. Wat werkt wel, en wat niet? De looplijnen, daglicht, vloerafwerking, keuken en kastenwanden, materialen en de beoogde sfeer; het zijn allemaal punten waar we naar kijken. Ook een goed lichtplan nemen we hierin mee.

Om een goed beeld te geven van hoe het interieur eruit komt te zien, werken we het ontwerp in 3D uit. Daarmee wordt het veel inzichtelijker hoe jouw droomplek eruit komt te zien. Tijdens het hele proces blijven we scherp en kritisch om te zorgen dat dit precies het gewenste interieurontwerp wordt.

Stap 3

Werktekeningen en realisatie We werken samen met fantastische meubelmakers, betrouwbare keukenbouwers en mooie interieurmerken om jouw interieurplan tot het beste resultaat te brengen. Omdat zij alle exacte maatvoeringen nodig hebben, werken we onze ontwerpen tot in het kleinste detail uit. Vervolgens begeleiden we de verbouwingen zowel op bouwkundig als esthetisch niveau, waarbij we veelvuldig overleggen met de bouwers om te zorgen dat alles goed blijft gaan. En het mooiste moment is natuurlijk de oplevering waarna het grote genieten kan beginnen. Wil je ook in drie stappen naar een nieuw interieur? Wij zitten voor je klaar.

In drie eenvoudige stappen naar realisatie:
de eerste stap kan vandaag nog, zodat je niet eindeloos verder hoeft te zoeken

Stap 1:

Bel ons op 030 207 3173

Stap 2:

We maken voor jou ‘het fijn wonen plan’. Daarvoor plannen we een vrijblijvend gesprek met jou in.

Stap 3:

Als het plan aansluit bij jouw wensen, dan zetten we het plan om in een project.

Wat onze klanten over ons zeggen

aukje-150x150

Hij had de geweldige tip waar wij nooit aan hadden gedacht.

Wij kwamen met het idee een aanbouw te plaatsen. Richèl stelde voor om nog eens naar de gehele verdieping te kijken. In 1 van de voorstellen werd ook de keuken anders ontworpen en ontstond er nog meer ruimte. Dat was een fantastisch plan. Door dit voorstel van Richèl is nog meer ruimte ontstaan dan we in eerste instantie hadden voorgesteld. Kortom; wij zijn heel blij met hoe het geworden is!

Aukje van den Tempel

Opdrachtgever Seventies Rijwoning
Utrecht
coen-en-aukje-150x150

Echt prachtige toevoegingen

Mannen, we zijn zoooo blij hiermee! Echt prachtige toevoegingen. Helemaal fan van de asymmetrische variant – ook wij. Die houten zonwering werkt ook prachtig, dat het hout van het bijgebouw er in terugkomt. Nice! En dan die onderrand in hout horizontaal van het bijgebouw vinden we een briljant vondst.

Coen Bakker en Aukje van den Berg