Particuliere projecten

Jouw architect en interieurarchitect voor een fijne woonplek.

Jouw route naar een fijne plek om te wonen en werken, die route begint hier.

Een fijne leefkeuken vol reuring, met familie en bezoek aan de eetkamertafel. Deze keuken staat in verbinding met de tuin. Maar daarnaast ook een rustige plek met een plofbank.

In de spotlight

Eemnes – Arjan en Janneke

In het Noord Hollandse Eemnes hebben we een historisch loods bij een voormalige korenmolen omgebouwd tot een sfeervolle gezinswoning. Van opslag van meel naar opslag van bewoners 😉

Dit pakhuis heeft een rijke geschiedenis waarin gemalen graan werd opgeslagen op de verdiepingsvloeren. Hijsluik, katrol en pakhuisdeuren zijn nog de zichtbare restanten van dit stukje verleden. Het geheel stond haveloos te wachten op een nieuwe eigenaar.
testimonial-petra-van-dorp

Wat een prachtige manier om te zien waar jullie zo hard aan gewerkt hebben. En zo’n persoonlijk verhaal. Ik voel me een prinses ☺️.

Ik vind het gebruik van Braziliaans metselwerk en het ruitpatroon schitterend. En de schuine wand lijkt dé oplossing voor/tegen inkijk perikelen. 

Petra van Dorp

Opdrachtgever
Nieuwbouw Woning Nassaupark

Projecten waar we trots op zijn

Dit is in het kort wat je van ons kan verwachten:
het beste ontwerp voor een heel fijn huis!

Bij ons geen ingewikkelde en slecht leesbare tekeningen: jouw ontwerp wordt helemaal in 3D uitgewerkt. Je kunt er virtueel doorheen lopen en het resultaat alvast ervaren. Als jij straks in jouw keuken zit voelt het al compleet vertrouwd aan. Dit komt omdat je vooraf al goed te weten bent gekomen hoe het er uit zal komen te zien!

Kan dat? Een fraai ontwerp terwijl je de bouwkosten in de hand hebt?
De nachtmerrie van opdrachtgevers: een project waar de bouwkosten blijven stijgen en je geen grip hebt op jouw budget.

Niemand wil voor nare verrassingen komen te staan. Daarom berekenen we voordat we aannemers benaderen wat het gekozen ontwerp gaat kosten. Dit doen we zelfs al voordat we het ontwerp compleet uitwerken. Zo kun je bouwbudget en het definitieve ontwerp goed op elkaar afstemmen!

Wij werken aan duurzame oplossingen met milieuvriendelijke materialen. We houden de laatste ontwikkelingen actief bij, zodat we jou daar goed over kunnen adviseren. Richèl Lubbers Architecten werkt voor de zakelijke en de particuliere markt. We horen van beide partijen terug dat het prettig samenwerken is met ons. En het belangrijkste is dat wij elke klant weten te inspireren.

Benieuwd hoe we dat doen?

In drie eenvoudige stappen naar realisatie:
de eerste stap kan vandaag nog, zodat je niet eindeloos verder hoeft te zoeken

Stap 1:

Bel ons op 030 207 3173

Stap 2:

We maken voor jou ‘het plan tot realisatie’. Daarvoor plannen we een vrijblijvend gesprek met jou in.

Stap 3:

Als het plan aansluit bij jouw wensen, dan zetten we het plan om in een project.

Wat onze klanten over ons zeggen

aukje-150x150

Hij had de geweldige tip waar wij nooit aan hadden gedacht.

Wij kwamen met het idee een aanbouw te plaatsen. Richèl stelde voor om nog eens naar de gehele verdieping te kijken. In 1 van de voorstellen werd ook de keuken anders ontworpen en ontstond er nog meer ruimte. Dat was een fantastisch plan. Door dit voorstel van Richèl is nog meer ruimte ontstaan dan we in eerste instantie hadden voorgesteld. Kortom; wij zijn heel blij met hoe het geworden is!

Aukje van den Tempel

Opdrachtgever Seventies Rijwoning
Utrecht
coen-en-aukje-150x150

Echt prachtige toevoegingen

Mannen, we zijn zoooo blij hiermee! Echt prachtige toevoegingen. Helemaal fan van de asymmetrische variant – ook wij. Die houten zonwering werkt ook prachtig, dat het hout van het bijgebouw er in terugkomt. Nice! En dan die onderrand in hout horizontaal van het bijgebouw vinden we een briljant vondst.

Coen Bakker en Aukje van den Berg

Ontvang 5 tips

Ontvang direct 5 essentiële tips voor de beste voorbereiding van jouw project.