Merwedekanaal – Utrecht

Het gebied tussen Merwedekanaal en Europakanaal verandert de komende jaren van bedrijventerrein naar een levendige woonwijk in Utrecht, waarbij ruimte gaat komen voor 6000 woningen. Wij hebben vanuit ons kantoor met de eigenaar van Kanaalweg 22 meegedacht over ontwikkeling van het pand richting de toekomst. Hierbij is ons huidige kantoor getransformeerd van werkfunctie maar wonen met werken.

Het pand wordt vergroot en de gevels worden door grote glasoppervlaktes geopend. In de begane grond van het gebouw bevindt zich horeca en bedrijfjes. Op de verdiepingen zijn de appartementen gelegd. In de komende jaren wordt ons uitzicht vanaf het kantoor verrijkt met een brug, een parkroute voor de deur en heel veel nieuwe buren, zowel bewoners als bedrijven.

Op zoek naar een architect?

Wij werken aan duurzame oplossingen met milieuvriendelijke materialen. We houden de laatste ontwikkelingen actief bij, zodat we jou daar goed over kunnen adviseren. Denk eens door in hout: het fijnste bouwmateriaal komt uit een boom. Je voelt je beter met natuurlijke materialen om je heen.

Stap 1:

Bel ons op 030 207 3173

Stap 2:

We maken voor jou ‘het fijn wonen plan’. Daarvoor plannen we een vrijblijvend gesprek met jou in.

Stap 3:

Als het plan aansluit bij jouw wensen, dan zetten we het plan om in een project.

Details van dit project

Projecten zoals deze

Wil je meer weten over ons werk?

Neem gerust contact op om te ervaren of we jou ergens mee kunnen helpen.
Misschien heb je slechts een korte vraag en hoef je niet zo nodig gelijk een afspraak te maken…. Ook dat is prima,
we staan je graag even te woord en helpen je graag een stapje verder op weg.
Omdat we weten: een project gaat stap voor stap.