Ik heb ook plannen. Hoe nu verder?

Een blogpagina over hoe je jouw wilde ideeën met onze hulp kunt omzetten in concrete stappen voorwaarts. En dit zonder dat je gelijk met handen en voeten aan ons vast komt te zitten 😉 We hebben gratis tips and trics voor je op deze pagina. En om te beginnen een aantrekkelijk kennismakingsaanbod.


De eerste eenvoudige stap is: bel ons op dit nummer...

We staan je graag vrijblijvend te woord en helpen je een stap verder op weg.


De volgende tip is een eigenlijk meer een aantrekkelijk aanbod:

Maak kennis met ons door ons gelijk aan het werk te zetten in de voorproef

Maar let op: elke maand is er slechts 1 voorproef beschikbaar. 

 
Een schets- en inspiratiesessie,  gepresenteerd in één A3 boekwerk

De voorproef is een werksessie met twee ontwerpers in ons kantoor waarin we met jouw input een aantal schetsideeën vervaardigen. Ook selecteren we een aantal inspiratiebeelden die voor jou relevant zijn. Na afloop vervaardigen onze ontwerpers een A3 presentatieboek, die krijg je per mail of post toegestuurd. De sessie duurt ongeveer twee uur.

Als bonus ontvang je na afloop het Fijn Wonen Plan: een overzicht van de mogelijke vervolgfase.  Dit is het plan als je kiest voor de uitwerking van jouw plannen in een ontwerp, een bouwvergunning, het kiezen van een aannemer en assistentie van ons bureau tijdens de bouwfase.

Je bent uiteraard niet verplicht om deze vervolgfase af te nemen. Sterker nog: je mag het materiaal uit de Voorproef vrij van rechten en zonder restricties van ons gebruiken. Zelfs als je er voor kiest om met een ander ontwerpbureau in zee te gaan. Want daar zijn wij heel simpel in: jij kiest!

Een brede scope aan mogelijkheden op papier.

Met deze voorproef  kun je met een geringe investering toch een grondige indruk krijgen over de diversiteit aan mogelijkheden. Je krijgt een breed palet aan ideeën die speciaal voor jouw situatie van toepassing is. De kosten voor de sessie bedragen €375,- inclusief BTW. Op jouw locatie kan ook, dan komt er een bedrag bij afhankelijk van de afstand.

Jouw voorbereidingen bestaan uit het meenemen van (heel veel) foto’s van de locatie waar je plannen mee hebt en het meenemen van (archief)tekeningen (mochten die er zijn).

Dit aanbod is bedoeld voor particuliere opdrachtgevers die nog niet eerder met een architect hebben gewerkt. Maar als je al wel ‘bouwervaring’ hebt dan ben je uiteraard ook welkom voor een Voorproef.

We richten ons met voorproeven op zowel verbouwingen als nieuwbouw. Let wel op: twee uur is zo om, dus bedenk vooraf wat het meest belangrijk voor je is. Zo krijg je in twee uur de smaak van ons bureau te pakken.

Bel ons gewoon eens op voor een paar minuten sparren.

Zoals je op eerdere blogs hebt kunnen lezen zijn wij prima benaderbaar voor een vrijblijvend gesprek. Dat kan aan de telefoon, dat kan bij ons op kantoor. Wat jij wil. In beide gevallen is de telefoon hèt communicatiemiddel bij uitstek. 

Maar: grote kans dat je deze tekst leest als we niet op kantoor zijn. De meeste mensen grasduinen immers niet onder werktijd rond. Maar ook daar hebben we aan gedacht: we kunnen je eenvoudig terugbellen. Vul daarvoor het onderstaande formuliertje in. Bij het vakje 'anders' kun je wat info kwijt. Als dat vakje te summier is: gebruik dan het formulier op de contactpagina, die is uitgebreider.

Tips om plannen te smeden. 

We hebben een whitepaper geschreven over vijf voorbereidingen voor een goed project. Dit boekwerkje is sowieso een aanrader. Het gaat ondermeer over een reële planning, musthaves &wannahaves en bestemmingsplan informatie.  Dus haal deze binnen als je m nog niet hebt met onderstaande link. Bovendien ontvang je dan af en toe een tip van ons. 


 

Image