Ik heb ook plannen. Hoe nu verder?

Een blogpagina over hoe je jouw ideeën met onze hulp kunt omzetten in haalbare en concrete stappen voorwaarts. En dit zonder dat je gelijk aan ons vast zit 😉 

 

We hebben hieronder een aantrekkelijk aanbod. En je kan daarnaast ook kiezen voor een gratis kennismaking bij ons op kantoor. Lees snel verder hieronder:

De onderstaande tip is een eigenlijk meer een aantrekkelijk aanbod:

Maak kennis met ons in een aantrekkelijk geprijsde 'Voorproef'.

Een schets- en inspiratiesessie, gepresenteerd in één A3 boekwerk. 

De ‘Voorproef’ is een werksessie met twee ontwerpers in ons kantoor waarin we met jouw input een aantal schetsideeën vervaardigen. Ook selecteren we een aantal  inspiratiebeelden die voor jou relevant zijn. Na afloop vervaardigen onze ontwerpers een A3 presentatieboek, die krijg je per mail of post toegestuurd. De sessie duurt ongeveer twee uur en op die manier leer je ons en onze werkwijze al kennen. En je krijgt aantrekkelijke eerste ideëen. 

Als bonus ontvang je na afloop het Fijn Wonen Plan: een overzicht van de mogelijke vervolgfase. Dit is het plan als je kiest voor de uitwerking van jouw plannen in een ontwerp, een bouwvergunning, het kiezen van een aannemer en assistentie van ons bureau tijdens de bouwfase.

Je bent uiteraard niet verplicht om deze vervolgfase af te nemen. 

Een brede scope aan mogelijkheden op papier.

Met deze voorproef kun je met een geringe investering toch een grondige indruk krijgen over de diversiteit aan mogelijkheden. Je krijgt een breed palet aan ideeën die speciaal voor jouw situatie van toepassing is. De kosten voor de sessie bedragen €475,- inclusief BTW. Op jouw eigen locatie kan ook, dan komt er een bedrag voor de reistijd bij (afhankelijk van de afstand).

Jouw voorbereidingen bestaan uit het meenemen van (heel veel) foto’s van de locatie waar je plannen mee hebt en het meenemen van (archief)tekeningen (mochten die er zijn).

Dit aanbod is bedoeld voor particuliere opdrachtgevers die nog niet eerder met een architect hebben gewerkt. Maar als je al wel ‘bouwervaring’ hebt dan ben je uiteraard ook welkom voor een Voorproef.

We richten ons met voorproeven op zowel verbouwingen als nieuwbouw. Let wel op: twee uur is zo om, dus bedenk vooraf wat het meest belangrijk voor je is. Zo krijg je in twee uur de smaak van ons bureau te pakken.

 

 

Bel ons gewoon eens op voor een paar minuten sparren.

Zoals je op eerdere blogs hebt kunnen lezen zijn wij prima benaderbaar voor een vrijblijvend gesprek. Dat kan aan de telefoon, dat kan bij ons op kantoor. Wat jij wil. In beide gevallen is de telefoon hèt communicatiemiddel bij uitstek.

Maar: grote kans dat je deze tekst leest als we niet op kantoor zijn. De meeste mensen grasduinen immers niet onder werktijd rond. Maar ook daar hebben we aan gedacht: we kunnen je eenvoudig terugbellen. Vul daarvoor het onderstaande formuliertje in. Bij het vakje ‘je bericht’ kun je wat info kwijt. 

Mocht je gelijk een ‘Voorproef’ willen – zoals hierboven staat beschreven, dan kun je dat ook aangeven in het vak ‘je bericht’. 

Neem contact met ons op
Naam
Adres
Soort klant

De eerste stap is eenvoudig. Bel ons op dit nummer:
030 2270 980

We staan je graag vrijblijvend te woord en helpen je een stap verder op weg.

En goed om te weten als je er tijd voor kunt maken: je bent van harte welkom om eens vrijblijvend kennis te maken op ons kantoor. 

We horen graag van je!

testimonial-jan-zoomers-139x139

Richèl gaf ons een heldere kijk op het traject van ons project. Tijdens ons project had Richèl heel veel tijd voor ons. Hij heeft ons een duidelijke kijk gegeven op het traject van ons project; zo ziet het eruit. Dit gaf ons meteen een fijn gevoel want hierdoor wisten wij precies wat ons te wachten stond!

Jan Zoomers

Opdrachtgever Griftsttraat
Business Analist Ja-Zo
testimonial-danny-esselman-149x149

Richèl is een gedreven en zeer ambitieuze architect. We hebben samengewerkt bij VenhoevenCS aan Sportplaza Mercator. Als architect en projectleider heeft Richèl zich volledig ingezet om het fantastische gebouw en de groene gevel van het gebouw voor elkaar te krijgen. Het was een zeer prettige en inspirerende samenwerking.

Danny Esselman

Architect en lid Managementteam
VenhoevenCS architecture+urbanism

In drie eenvoudige stappen naar realisatie:
de eerste stap kan vandaag nog, zodat je niet eindeloos verder hoeft te zoeken

Stap 1:

Bel ons op 030 227 0980

Stap 2:

We maken voor jou ‘het fijn wonen plan’. Daarvoor plannen we een vrijblijvend gesprek met jou in.

Stap 3:

Als het plan aansluit bij jouw wensen, dan zetten we het plan om in een project.