Een thuiswerkplek in je eigen tuin

Steeds meer werkende mensen zoeken naar balans in privé- en werkend leven. En ja, dat loopt meer en meer in elkaar over. Je bent met het thuisfront bezig op jouw werk. En vervolgens ben je thuis een rapportage aan het afronden. De super heldere grens tussen werk en privé vervaagt als een gletsjer in Zwitserland.

Loonstrook dieren vinden het afschuwelijk, maar ondernemers weten als geen ander:

Thuis is werk en werk is thuis.

Daarom is het niet zo gek dat wij in onze ontwerp-praktijk een trend zien van mini-kantoortjes in privé tuinen. Vaak bij ondernemers in hun tuin. Kantoorgebouwtjes die meerder petten dragen. Het zijn ook hobby ateliers. Maar ook schuur. En uiteraard fietsenstalling. En soms krijgen we de vraag om het als logeerplek in te richten. Of wat te denken van een buitenterras als het op de bovenste verdieping van het huis niet te harden is tijdens de hete zomermaanden. Lekker buiten douchen onder de palmbladeren. Maar dan gewoon thuis. Daarna in de hangmat werken aan een dossier voor je werk…. Dat dan weer wel. Maar geen punt voor jou, daarvoor ben je tenslotte ondernemer geworden.project-tiny-house-zeist-5-900-1350

Ben jij een hardwerkende ondernemer die nu nog een armzalig schuurtje in de tuin heeft staan? Turn jouw schuur om in jouw eigen Jungle House! Een super gaaf werkatelier in de tuin gaat jouw leven weer zin geven ;-).  Multifunctioneel en vaak vergunningvrij te bouwen. Toe aan een een gave plek om opdrachtgevers te ontvangen? Of aan een ontspannen omgeving om aan rapportages te werken?

 

Kortom: ook toe aan een Jungle House in jouw tuin?

Bel ons gewoon eens op, we kunnen jou vertellen wat er op jouw perceel mogelijk is.

RichelLubbersArchitecten_04

In drie eenvoudige stappen naar realisatie:
de eerste stap kan vandaag nog, zodat je niet eindeloos verder hoeft te zoeken

Stap 1:

Bel ons op 030 207 3173

Stap 2:

We maken voor jou ‘het fijn wonen plan’. Daarvoor plannen we een vrijblijvend gesprek met jou in.

Stap 3:

Als het plan aansluit bij jouw wensen, dan zetten we het plan om in een project.