Meld je aan voor de Meezoekservice

Ben jij een enthousiaste huizenzoeker die altijd op zoek is naar verborgen schatten? Dan hebben wij geweldig nieuws voor jou! Richel Lubbers Architecten presenteert met trots de Verborgen Juweelbegeleiding, waarbij wij jou bijstaan in de zoektocht naar die ene bijzondere vondst.

Wij zijn als architect dagelijks bezig om versleten gebouwen weer glans te geven. Maar we zien ook dat veel huizenzoekers moeite hebben om door de rotte plekken en de verzakte vensterbanken heen te kijken. En dat is jammer – want juist nu zie je dat de huizen met achterstallig onderhoud het hardste in prijs dalen. En dat biedt kansen voor de kopers die een aantal maanden de tijd hebben om een mooi plan te maken en dat laten realiseren.

Het eerste uurtje sparren is gratis, en kun je gelijk beschouwen als een leuke kennismaking. Een kennismaking met superveel waardevolle informatie, die je kan helpen om het juiste bod te bepalen.

Uit ons teams zijn zowel Richel, Hans en Floriaan de meezoek-specialisten.

Meld je hier aan voor de Meezoekservice

Neem bij voorkeur contact met me op via
aukje-150x150

Hij had de geweldige tip waar wij nooit aan hadden gedacht.

Wij kwamen met het idee een aanbouw te plaatsen. Richèl stelde voor om nog eens naar de gehele verdieping te kijken. In 1 van de voorstellen werd ook de keuken anders ontworpen en ontstond er nog meer ruimte. Dat was een fantastisch plan. Door dit voorstel van Richèl is nog meer ruimte ontstaan dan we in eerste instantie hadden voorgesteld. Kortom; wij zijn heel blij met hoe het geworden is!

Aukje van den Tempel

Opdrachtgever Seventies Rijwoning
Utrecht
coen-en-aukje-150x150

Echt prachtige toevoegingen

Mannen, we zijn zoooo blij hiermee! Echt prachtige toevoegingen. Helemaal fan van de asymmetrische variant – ook wij. Die houten zonwering werkt ook prachtig, dat het hout van het bijgebouw er in terugkomt. Nice! En dan die onderrand in hout horizontaal van het bijgebouw vinden we een briljant vondst.

Coen Bakker en Aukje van den Berg