Stage lopen bij Richèl Lubbers Architecten

Voor het studiejaar 2024-2025 zijn wij weer op zoek naar een of twee enthousiaste stagiair(e). Omdat het eerste halve jaar de stageplaats al bezet is (najaar 2024), zoeken we vooral enthousiaste kandidaten voor januari 2025.

Dat duurt nog even, maar het kan geen kwaad om je interesse al te uiten.

We hebben een stageplaats vacant voor januari 2025!

Regeren is vooruitzien: voor het studiejaar 2024-2025 zijn wij weer op zoek naar een of twee enthousiaste stagiair(e). Omdat het eerste halve jaar de stageplaats al bezet is (najaar 2024), zoeken we vooral enthousiaste kandidaten voor januari 2025. Dat duurt nog even, maar het kan geen kwaad om je interesse al te uiten. Dat kan met een sollicitatie.

In de afgelopen jaren hebben we meerdere stagiairs geholpen met hun ontwikkeling – en eerlijk is eerlijk: wíj leren daar ook weer wat van. De nieuwste 3D-print tools, visualisatie appjes en slimme rekentools voor bouwfysica…

Dit is waar wij aan werken

De huidige opdrachten- portefeuille is heel divers. Voor de zakelijke markt werken we aan nieuwbouw woningen en twee appartementenblokken. We verrichten stedenbouwkundige studieopdrachten. En we hebben omgevingsvergunningen lopen voor bestemmingsplan wijzigingen ten behoeve van nieuwbouw.

Voor particulieren ontwerpen we vrijstaande woonhuizen, plannen we verbouwingen van monumenten en woonboten. En ‘last but not least’: we ontwerpen al tien jaar bijzondere verbouwingen van bestaande villa’s en woningen en industriële panden.

rik-jan-150x150

Wij hebben alle kleine stapjes meegemaakt van ons project, dat gaf ons veel inzicht

Wij hebben het traject als een hele fijne samenwerking ervaren. Richèl heeft heel fijn met ons gecommuniceerd gedurende ons project. Ook wist hij goed onze ideeën te vertalen naar de werkelijkheid maar daarin ook geadviseerd over wat er allemaal anders kan. Nieuwe inzichten, keuzes die je zelf niet zou maken zonder een architect.. Wat wij vooral ook fijn vonden was dat hij ons heeft meegenomen in zijn proces, dus alle kleine stapjes hebben wij kunnen volgen wat later in het traject heeft geleid tot dit eindresultaat!

Rik-Jan

Opdrachtgever Geasbeeklaan
Finance director VIBE group
testimonial-jan-zoomers-139x139

Richèl gaf ons een heldere kijk op het traject van ons project. Tijdens ons project had Richèl heel veel tijd voor ons. Hij heeft ons een duidelijke kijk gegeven op het traject van ons project; zo ziet het eruit. Dit gaf ons meteen een fijn gevoel want hierdoor wisten wij precies wat ons te wachten stond!

Jan Zoomers

Opdrachtgever Griftsttraat
Business Analist Ja-Zo
testimonial-danny-esselman-149x149

Richèl is een gedreven en zeer ambitieuze architect. We hebben samengewerkt bij VenhoevenCS aan Sportplaza Mercator. Als architect en projectleider heeft Richèl zich volledig ingezet om het fantastische gebouw en de groene gevel van het gebouw voor elkaar te krijgen. Het was een zeer prettige en inspirerende samenwerking.

Danny Esselman

Architect en lid Managementteam
VenhoevenCS architecture+urbanism
jans-koene-150x150

Ik heb Richèl al bij twee anderen aanbevolen, twee keer met succes ook…

Op mijn werk bij de Marnix academie heb ik me echt heel erg sterk gemaakt om in ieder geval ook Richèl uit te nodigen, naast twee andere architectenbureaus. Doordat ik zelf in mijn eigen woonboot goede ervaring met Richèl had opgedaan wist ik gewoon wat dat extra oplevert aan kwaliteit. Erg leuk dat hij na zijn visiepresentatie de opdracht ook heeft gekregen.

Jans Koene

Opdrachtgever woonboot
Docent lerarenopleiding Marnix Academie
cora-heesakker

We hadden nooit gedacht dat alles er zo goed in zou passen…

Richèl kwam met de briljante oplossing om de trap midden in de woning te plaatsen. Daardoor konden we een mooie buitenruimte op de eerste verdieping en tegelijkertijd een doorkijk naar de begane grond maken. Dit hadden we nooit zelf kunnen bedenken.

Cora Heesakkers

freelance stylist & opdrachtgever

Ja, ik wil solliciteren

Als je wilt solliciteren voor de stageplaats ‘najaar 2024’, dan kun je onderstaand formulier invullen. Dan krijg je altijd een reactie van ons. Ook als het nog even duurt voordat we de selectie maken.

Graag ontvangen wij naast een motivatiebrief ook jouw CV en portfolio.

"*" geeft vereiste velden aan

Je naam*
Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 15 MB.