De architect voor jouw vergunningvrije uitbouw

Ben je op zoek naar hulp voor het plaatsen van een tuinkamer of een uitbouw aan je keuken / woonkamer?

Richèl Lubbers Architecten is al meer dan veertien jaar bezig om particuliere opdrachtgevers te helpen met hun verbouwingswensen.

Heb je wensen waarvan je niet weet of dit een vergunning nodig heeft of misschien vergunningsvrij ook past in de regels?

Als architect kunnen we je helpen om je totaal te ontzorgen. Dus begeleiding van A tot en met Z.

Ik wil het leeuwendeel zelf doen:

Maar ook als je zelf een groot deel van dat werk zou willen doen, dan kun je ook bij ons terecht.

Speciaal voor vergunningsvrij bouwen hebben we een training voor opdrachtgevers ontwikkelt die in de zomer van 2020 van start gaat. Door deze training zijn opdrachtgevers zelf in staat om een vergunningsvrije aanbouw (of tuinhuis) te realiseren. Met onze hulp op de stappen in de route die wel wat begeleiding vergen.

Zelfs als je denkt dat je hiervoor niet de skills zou bezitten. Die training richt zich op het bieden van precies die hulp die je nodig hebt om tot een professionele voorbereiding te komen. Ook als je hiervoor denk een architect of constructeur nodig te hebben. Dat zit namelijk allemaal in die training verwerkt.

Wij hebben de online training speciaal voor opdrachtgevers gemaakt die zelf een vergunningsvrij bouwwerk willen realiseren.

Onze training geeft je voldoende handvatten om naast het ontwerp, ook de constructeursstukken te laten vervaardigen die je wettelijk gezien nodig hebt om aan de bouwregelgeving te voldoen.

Vergunningsvrij betekent namelijk niet dat je vrijgesteld bent van de wettelijke regels. Dus je zult hoe dan ook verantwoordelijk zijn als opdrachtgever voor een goede voorbereiding. De meeste mensen besteden die voorbereiding dan ook helemaal uit aan een architect of aannemer. Met deze training doe jij de meeste dingen zelf, en laat je de cruciale zaken over aan een specialtist. Hierdoor heb je eeb belachelijk scherp prijs voor de voorbereiding, zonder dat je je gaat inleveren op kwaliteit.

De training ‘zelf een verguningvrij bouwwerk realiseren’ start in de zomer van 2020!

 

Je kunt je alvast aanmelden voor meer informatie en dan ontvang je een uitnodiging voor een (online) informatieavond.

testimonial-petra-van-dorp

Wat een prachtige manier om te zien waar jullie zo hard aan gewerkt hebben. En zo’n persoonlijk verhaal. Ik voel me een prinses ☺️.

Ik vind het gebruik van Braziliaans metselwerk en het ruitpatroon schitterend. En de schuine wand lijkt dé oplossing voor/tegen inkijk perikelen. 

Petra van Dorp

Opdrachtgever
Nieuwbouw Woning Nassaupark

Benieuwd naar wat we nog meer kunnen?

Ontvang 5 tips!

Ontvang direct 5 essentiële tips voor de beste voorbereiding van jouw project.