Dé architect voor jouw recreatiepark

Wat maakt ons de juiste architect voor recreatieparken?

Bent u op zoek naar een architect die een aantal mooie nieuwe vakantiewoningen kan ontwerpen voor uw recreatiepark? Maar wilt u ook iemand die daarbij met u meedenkt over wat deze huisjes kunnen opleveren? Iemand die de balans weet te vinden tussen een aantrekkelijke vakantiewoning en een stabiele investering? Dan bent u bij Richèl Lubbers Architecten aan het juiste adres.

Wij zijn een Utrechts architectenkantoor dat zich gespecialiseerd heeft in het verenigen van persoonlijke wensen, omgeving en haalbaarheid in een uniek design. Wij werken voor opdrachtgevers in heel Nederland en hebben al vele indrukwekkende en waardevolle objecten ontworpen en opgeleverd.

Duurzaam en biobased

Voor het ontwerp van objecten op een recreatiepark denken wij duurzaam. Wij gaan voor een duurzaam ontwerp gebouwd met biobased producten. Het publiek van tegenwoordig kiest bewust voor een vakantieadres waarin ze worden geïnspireerd. Als architect zijn wij al meer dan tien jaar bezig om onze projecten zo duurzaam mogelijk ontwerpen. De hoofdrol in deze projecten is weggelegd voor biobased materialen. Daarom werken we veel met hout, zelfs met lokaal gerooid hout.

Landschappelijke uitstraling

In onze projecten halen we graag de natuur naar binnen. En omgekeerd zorgen we dat de buitenruimtes voelen als comfortabele en landschappelijke plekken. Een ideaal recreatiepark heeft de sfeer van een landschap, waarbij de huizen voldoende privacy geven, zonder dat de buren zijn weggestopt. Immers, het dak boven je hoofd is onderdeel van de hele ‘experience’ van je vakantie! Of je nou vakantie viert in een huis, villa, bungalow of chalet.

 

Feel Good Week

Een omgeving waar aandacht is gegeven aan de materialen en de uitstraling. Dat voelt als een fijne plek waar mensen graag aan terugdenken. Een vakantiepark waar men ook graag naar terugkeert.

Wij gaan samen met de eigenaar op zoek naar het unieke verhaal van het recreatiepark. Welke eigenschappen zitten in de omgeving die de basis kunnen vormen voor het ontwerp? Wat maakt het vakantiepark uniek? Welke ontwerpen zijn er al aanwezig op locatie? Kortom, welke identiteit heeft uw vakantiepark?

We maken een uniek ontwerp, dat duidelijk gerelateerd is aan de eigenaar van het park. Of aan de ontwerpkeuzes die zijn gemaakt.

Het ontwerpverhaal van het project wordt zo een mond-op-mond reclame voor vrienden en familie. Dit is de beste garantie op interesse vanuit de eerdere gasten. Door het vertellen van enthousiaste en inspiratievolle vakantieverhalen, worden uw bezoekers ambassadeurs voor nieuwe bezoekers.

Investeren in de woning voor een Feel Good Week. Dat is dé toekomst voor uw park.

Ontwerp en realisatie

Als architect kunnen we, naast het ontwerp, een belangrijke rol spelen in de verstrekking van de vergunning. Wij hebben door heel Nederland al honderden omgevingsvergunningen met succes aangevraagd, en verleend gekregen. Ook voor het project in uw vakantiepark kunnen we hiermee van dienst zijn. Voor bestemmingswijzigingen werken we samen met planologen die u kunnen helpen met de gesprekken bij de gemeente.

 

Een creatief ontwerpbureau dat ook meedenkt over het zakelijke plaatje van uw recreatiepark!

We zien waarde in woningen die aantrekkelijk zijn. Voor de gast is de woning aantrekkelijk als deze overeenkomt met hun idee van vakantie vieren. Het comfort en de uitstraling moet daar bij passen.

Voor u als verhuurder is de woning aantrekkelijk als deze zo veel mogelijk verhuurd kan worden, ook in de laagseizoenen. Juist hier valt veel winst te behalen: de woningen die wij ontwerpen kunnen volledig in de timmerloods gefabriceerd worden, en worden (na enkele voorbereidende werkzaamheden) binnen enkele werkdagen op de plek geplaatst. Zo is de ‘downtime’ van die plek minimaal en ervaren andere gasten geen overlast.

De woningen zijn volledig vooraf uitgedacht, zodat u als eigenaar niet meer hoeft te improviseren na oplevering.

Kortom: Richèl Lubbers is dé architect voor goed renderende vakantiewoningen!

Op zoek naar bewijs? Bekijk hier relevante projecten die wij hebben uitgevoerd!

In drie eenvoudige stappen naar realisatie:
de eerste stap kan vandaag nog, zodat je niet eindeloos verder hoeft te zoeken

Stap 1:

Bel ons op 030 207 3173 of stuur ons een bericht via LinkedIn

Stap 2:

Wij plannen een gesprek met u in om uw wensen samen te doorlopen. Zo kunnen we meteen kijken of er een match is en hoe we verder zouden kunnen gaan.

 

Stap 3:

Als het zakelijk plan aansluit bij uw wensen en we zijn tevreden over de ontwerpen, dan zetten we het plan om in een tof project.

 

Sterk in slim en handig advies

Als betrokken ontwerper en ondernemer weet ons bureau als geen ander dat het goed is om rond te kijken naar de verschillende opties die u als eigenaar hebt.

Juist tijdens deze zoektocht is het interessant om eens samen op te trekken met een ontwerper die u kan helpen met de vragen die u heeft.

U kunt ons daarom met een gerust hart benaderen. Wij weten dat een project altijd begint met een langere zoektocht. Neem de tijd, verplaats wat schaakstukken, plan eens een inspiratiegesprek samen met ons, bespreek de uitbreidingsmogelijkheden van uw terrein met onze planoloog. Bekijk de mogelijkheden en opties, en neem de volgende stap.

Wij helpen u graag met een eerste telefoongesprek of vrijblijvende afspraak.

testimonial-petra-van-dorp

Wat een prachtige manier om te zien waar jullie zo hard aan gewerkt hebben. En zo’n persoonlijk verhaal. Ik voel me een prinses ☺️.

Ik vind het gebruik van Braziliaans metselwerk en het ruitpatroon schitterend. En de schuine wand lijkt dé oplossing voor/tegen inkijk perikelen. 

Petra van Dorp

Opdrachtgever
Nieuwbouw Woning Nassaupark

Specialist in unieke en waardevolle projecten

Nog één keer in het kort:

  • Richèl Lubbers Architecten ontwerpt duurzame, waardevolle en unieke recreatiewoningen voor jouw recreatie-, bungalow-, of villapark.
  • Wij denken niet alleen aan het ontwerp, maar ook aan het financiële plaatje.
  • Ons bureau heeft in 14 jaar tijd meer dan 200 omgevingsvergunningen verzorgd.
  • Richèl is lid van het vastgoednetwerk POWERADVICE.NL In dit netwerk zijn specialisten samengebracht met verschillende achtergronden. In uw project kunnen we indien gewenst vastgoed gerelateerde vragen laagdrempelig stellen en beantwoorden.
  • Tevens is Richèl voorzitter van stichting Tafelboom, een stichting die zich bezighoudt met het hergebruiken van lokaal gerooid hout in ‘meubels met een verhaal’.
  • Ook is Richèl lid van de Welstand- en Monumentencommissie Hilversum, en kent vanuit die rol de visie van ‘de andere kant van de tafel’.

Benieuwd naar wat we nog meer kunnen?

Ontvang 5 tips!

Ontvang direct 5 essentiële tips voor de beste voorbereiding van jouw project.