Voor wie we werken en met welke ‘drive’

Blog 1 / 8: over Richèl Lubbers Architecten. In een reeks van acht blogs lees je over ons, wie we helpen, wat we ontwerpen en welke kosten daar ongeveer mee gemoeid zijn. Als je ze alle acht leest heb je een volledig beeld van de kosten aan de hand van een voobeeldplan.

Een betrokken team voor jouw fijne woning:

Twaalf jaar geleden richtte ik mijn bureau op. In mijn broekstak zaten foto’s van vier afgeronde grote projecten die ik realiseerde bij grote architectenbureaus. Toen ik mijn eigen bureau oprichtte had ik het idee dat het ontwerpvak wel wat persoonlijker mocht. Met veel contact met de opdrachtgevers die iets bijzonders willen.

Daarom werk ik met een kleiner team die echt betrokken zijn met de opdrachtgevers. Zodat we meer aandacht aan het resultaat kunnen geven.

Sindsdien verwerven we ontwerpopdrachten voor particulieren. Dat is één van de twee pijlers binnen ons bureau. Daarnaast lopen meerdere zakelijke projecten, voor organisaties die grote betrokkenheid bij hun projecten hebben. Daar past onze persoonlijke aanpak ook goed bij.

Nieuwbouw Ouddorp Richel Lubbers Architecten

Wil je weten hoe we deze projecten aanpakken? Ben je benieuwd naar een kostenindicatie van ons werk als architect? Dat snappen we.

Wij werken echter niet met prijslijsten of menukaarten. Omdat we maatwerk leveren zullen we ook een op maat gesneden plan van aanpak voor jou maken.

Om je een indicatie van advieskosten te geven heb ik over de bouw- en advieskosten acht blogs geschreven. Je leest nu de eerste van de acht. In de komende zeven kan ik je aan de hand van een voorbeeldplan een idee geven hoe we te werk gaan. Dan heb je daarmee ook een idee hoe we dat in jouw situatie aanpakken. En wat jouw eindresultaat dan gaat zijn. En in drie van deze blogs heb ik een rekensommetje die je een indicatie van de bouw- en advieskosten geven.

Een gaaf resultaat. Een moderne uitstraling met huiselijke sfeer. Zodat je fijn kunt wonen in je huis dat je samen met ons naar jouw hand hebt gezet. Een fijn huis dat aan jouw wensen voldoet.

Het kost je één of twee minuten leestijd per blog. Vanaf hier nog zeven te gaan. En dan weet je echt heel veel over ons. Dan weet je waar je bij ons aan moet denken qua aanpak en kosten.

In drie eenvoudige stappen naar realisatie:
de eerste stap kan vandaag nog, zodat je niet eindeloos verder hoeft te zoeken

Stap 1:

Bel ons op 030 207 3173

Stap 2:

We maken voor jou ‘het plan tot realisatie’. Daarvoor plannen we een vrijblijvend gesprek met jou in.

Stap 3:

Als het plan aansluit bij jouw wensen, dan zetten we het plan om in een project.