Maatwerk voor een prachtig resultaat

Blog 2 / 8: Een blogreeks met een leestijd van enkele minuten over Richèl Lubbers Architecten. Hier lees je hoe we werken, en welke advieskosten je bij ons als architect kunt verwachten.

100% maatwerk

Omdat niet één opdracht hetzelfde is, maken we voor elke opdracht een passend plan van aanpak. De vraag: ‘Wat kost een architect?’ is daarom te algemeen.

Als wij een aanbieding maken voor jou dan kijken we wat nodig is in het belang van jouw resultaat.

Eén van de belangrijkste lessen in de bouw is: een goede voorbereiding kost geld, maar bespaart het dubbele. Wij kunnen heel goed uitleggen wat we aanbieden. Wij bieden een grondige voorbereiding. Die voorbereiding is noodzaak om het ontwerp ook precies zo gerealiseerd te krijgen als je vooraf had bedacht.

Want van te weinig voorbereiding krijg je spijt. Of in ieder geval niet het waardevolle resultaat waar je naar op zoek was. En waardevol resultaat, dat mag je van ons verwachten.

In de volgende blogs leggen we doormiddel van een voorbeeldplan uit wat we doen, en hoe we werken.

We nemen je mee door de drie stappen die je kan afnemen bij ons. Dus als je ons van begin tot eind inschakelt. Geen eindeloze reeks keuzes: gewoon een paar heldere keuzes, die leiden tot het beste resultaat.

Oei…. Dat zal wel knaken kosten! Nou, dat valt wel mee.…. Althans, dat vinden we zelf natuurlijk. Maar uiteindelijk onze klanten ook (gelukkig maar).

Als je nog nooit met een architect hebt gewerkt, dan zou je kunnen denken dat architecten duur zijn. Toch kost de investering van goede voorbereiding maar een fractie van de waarde die het oplevert. Want een goede voorbereiding betaald zichzelf gegarandeerd terug tijdens de bouw. Maar daar komt nog bovenop dat je ook een gaaf ontwerp hebt. En dat dat ontwerp bij de eindwaarde van jouw woning past, mocht je ooit de boel weer verkopen. Het mooiste huis uit de straat, dat is pas waardeverhogend!

Met onze werkmethode zorg je ervoor dat je de beste ideeën kunt filteren, zonder dat het je te veel keuzestress geeft. En het helpt om onderling met je partner op dezelfde keuzes uit te komen.

Ja sorry, een aantal keuzes zul je natuurlijk wel moeten maken…. Maar dat is waar wij goed in zijn: opties vergelijken en helpen met kiezen. Wij willen namelijk 100% zeker weten dat de klant die juiste keuzes maakt. Ontwerpkeuzes is hun grootste investering ‘so far’ in hun leven.

Jouw wensenlijst laten voorzien van onze ontwerp- en bouwvoorbereiding levert een geweldig resultaat op. Punt. Niets minder dan dat.

En we geven daar een keiharde garantie op, de gouden garantie:

Wij gaan voor klanten die 100% tevreden zijn met het ontwerp. Niet tevreden met het ontwerp is voor ons niet goed genoeg. Wij passen het ontwerp kosteloos voor je aan tot je weer straalt. Tot je de plannen 100% omarmt.

Dat betekent dus kosteloos revisierondes in de ontwerpfase.

Jazeker: kosteloos. Collega-architecten verklaren ons voor gek bij dit aanbod. Maar voor ons voelt dat als belangrijk moment: jouw goedkeuring op het ontwerp lijkt ons van wezenlijk belang.

Daarom hebben we de gouden garantie bedacht, omdat we zeker willen zijn dat jij 100% achter het resultaat staat. Het gaat om jouw woning, dus wat ons betreft moet het ontwerp als jouw ontwerp voelen. Dat is ons doel!

Lees op de volgende blog (nummer 3) hoe we werken, en krijg in blog 5, 6 en 7 een idee van de bouw- en advieskosten.

De volgende blog gaat over onze werkwijze.

testimonial-jan-zoomers-139x139

Richèl gaf ons een heldere kijk op het traject van ons project. Tijdens ons project had Richèl heel veel tijd voor ons. Hij heeft ons een duidelijke kijk gegeven op het traject van ons project; zo ziet het eruit. Dit gaf ons meteen een fijn gevoel want hierdoor wisten wij precies wat ons te wachten stond!

Jan Zoomers

Opdrachtgever Griftsttraat
Business Analist Ja-Zo
testimonial-danny-esselman-149x149

Richèl is een gedreven en zeer ambitieuze architect. We hebben samengewerkt bij VenhoevenCS aan Sportplaza Mercator. Als architect en projectleider heeft Richèl zich volledig ingezet om het fantastische gebouw en de groene gevel van het gebouw voor elkaar te krijgen. Het was een zeer prettige en inspirerende samenwerking.

Danny Esselman

Architect en lid Managementteam
VenhoevenCS architecture+urbanism

In drie eenvoudige stappen naar realisatie:
de eerste stap kan vandaag nog, zodat je niet eindeloos verder hoeft te zoeken

Stap 1:

Bel ons op 030 227 0980

Stap 2:

We maken voor jou ‘het plan tot realisatie’. Daarvoor plannen we een vrijblijvend gesprek met jou in.

Stap 3:

Als het plan aansluit bij jouw wensen, dan zetten we het plan om in een project.