Ontdek de Meezoekservice van Richel Lubbers Architecten

Ben jij een enthousiaste huizenzoeker die altijd op zoek is naar verborgen schatten? Dan hebben wij geweldig nieuws voor jou! Richel Lubbers Architecten presenteert met trots de Verborgen Juweelbegeleiding, waarbij wij jou bijstaan in de zoektocht naar die ene bijzondere vondst.

Wij zijn als architect dagelijks bezig om versleten gebouwen weer glans te geven. Maar we zien ook dat veel huizenzoekers moeite hebben om door de rotte plekken en de verzakte vensterbanken heen te kijken. En dat is jammer – want juist nu zie je dat de huizen met achterstallig onderhoud het hardste in prijs dalen. En dat biedt kansen voor de kopers die een aantal maanden de tijd hebben om een mooi plan te maken en dat laten realiseren.

Denk je dat je een parel op het oog hebt. Of mogelijk een kat in de zak?

Wij willen niet alleen dat je dromen hebt, maar we willen ook dat jij ze kan verwezenlijken. En wij gaan jou daar bij helpen. Zodra je zo’n verborgen juweel hebt gevonden, staan wij klaar om jou op deze spannende reis te begeleiden.

Het enige dat je hoeft te doen is contact met ons opnemen. We gaan samen naar de foto’s en de plattegronden kijken. En we zoeken ook even verder dan alleen de site Funda of Jaap. Bijvoorbeeld op het bestemmingsplan.

Het eerste uurtje sparren is gratis, en kun je gelijk beschouwen als een leuke kennismaking. Een kennismaking met superveel waardevolle informatie, die je kan helpen om het juiste bod te bepalen.

Uit ons teams zijn zowel Richel, Hans en Floriaan de meezoek-specialisten.


Ons team van ervaren architecten zal het potentieel met je bespreken en er een indicatieve ‘verbouwingskosten’ voor je inschatten. En natuurlijk de vraag bespreken of de indeling aangepast kan worden waar nodig. We bekijken de bouwkundige staat, de indelingsmogelijkheden en de ‘architectonische’ mogelijkheden: hoe smoelt het na verbouwing? Dus in een notendop: De haalbaarheid van aankoop en verbouwing.

Wat is de Meezoek-Service dan precies?

Na dat eerste gratis uurtje kennismaken via Teams kun je misschien al met een geruster hart een volgende stap zetten naar de makelaar die het verkoopt. De gegevens van deze verkoopmakelaar staan immers ook op Funda.

Maar als je nog iets anders op de site hebt gezien, dan kun je ons ook gewoon terugbellen. We houden dan onze tijd bij.

Meezoektarief: Als je een kwartier met ons belt, dan betaal je €24,80 inclusief BTW.

Het werkt dus supereenvoudig. Bel je twee kwartier: dan is de rekensom simpel: Je betaalt dan €49,60. Ook als we je daarna nog iets toesturen en we zijn dit aan het uitzoeken in volgend kwartiertje of half uur, ook dan geldt hetzelfde: elk kwartier is €24,80 inclusief BTW.

Mocht je op die manier een weekje of wat aan het zoeken zijn, dan mag je ons als nieuwe huisvriend altijd even storen. Via Teams inbellen kan natuurlijk ook.

Kortom, je hoeft nooit te twijfelen om te bellen, we hebben gewoon een fijne deal: jij belt, wij adviseren, en that’s it.

Wat maakt de Meezoek Service zo bijzonder?

De meeste professionals die meezoeken zijn makelaars en geen architecten. Wij zijn geen makelaars die op de handel aan het wachten zijn. Wij zijn ontwerpers met passie voor architectuur en duurzaamheid. Wij zijn van mening dat elk huis een uniek verhaal te vertellen heeft. Met de juiste aanpak en enthousiaste nieuwe eigenaren kunnen we de pracht ervan onthullen. Zo kan een lelijk eendje een prachtige zwaan worden.

Of het nu gaat om het restaureren van historische panden of het transformeren van architectonische schatten, met jou delen we kennis en expertise om jouw droomhuis te realiseren.

Ook na aankoop staan we gedurende het hele proces aan jouw zijde. We begrijpen dat het kopen en renoveren van een huis uitdagend kan zijn. Daarom zullen we je ondersteunen met professioneel advies, zodat je weloverwogen beslissingen kunt nemen. We luisteren aandachtig naar jouw ideeën en wensen en werken samen aan een plan dat past bij jouw levensstijl en budget.

Met de Verborgen Juweelbegeleiding hoef je niet langer alleen te zoeken en te twijfelen. Samen kunnen we die verborgen schatten vinden en transformeren tot jouw droomhuis. Dus waar wacht je nog op?

Neem vandaag nog contact met ons op via het formulier hieronder en laat ons jouw reis naar het perfecte huis beginnen!

In drie eenvoudige stappen naar realisatie:
de eerste stap kan vandaag nog, zodat je niet eindeloos verder hoeft te zoeken

Stap 1:

Bel ons op 030 207 3173

Stap 2:

We maken voor jou ‘het plan tot realisatie’. Daarvoor plannen we een vrijblijvend gesprek met jou in.

Stap 3:

Als het plan aansluit bij jouw wensen, dan zetten we het plan om in een project.