Jelle van Drie

Bouwkundig ontwerper

Sinds 2022 ben ik onderdeel van het team bij Richèl en werk ik aan verschillende projecten binnen het bureau. Ik ga met een opdrachtgever een zoektocht aan naar de beste oplossing voor hun project. Een project passend maken op de wensen van de opdrachtgever geeft mij van begin tot eind veel energie. Elk gebouw moet in mijn ogen afgestemd worden op de gebruiker, hierdoor krijgt je een uniek karakter welke past bij de gebruiker. Met elk ontwerp hoop ik de opdrachtgevers te kunnen verrassen en het wow-effect te bereiken.

Naast het werk bij Richèl ben ik als academicus in de avonduren met mijn eigen ontwerpopdrachten bezig om architect te worden. Wekelijks ben ik hiervoor in het weekend te vinden op de academie van Bouwkunst in Arnhem om mijn gemaakte ontwerpen te presenteren, te bespreken en te verbeteren.

Stage lopen bij Richèl Lubbers Architecten?

Wij hebben op dit moment geen beschikbare stageperiode.

Vanaf september 2024 zijn wij weer op zoek naar een enthousiaste stagiaire. Als jij eerder dan deze periode een stageplaats zoekt, dan kun je helaas niet bij ons terecht.

In de afgelopen jaren hebben we meerdere stagiairs geholpen met hun ontwikkeling – en eerlijk is eerlijk: wíj leren daar ook weer wat van. De nieuwste 3D-print tools, visualisatie appjes en slimme rekentools voor bouwfysica…