Richèl Lubbers

Founder & Architect

Als Achterhoeker hou ik van platteland én stad. Ik ben vanaf 1999 werkzaam als architect. Met ervaring bij verschillende internationaal bekende architecten. In 2006 richtte ik mijn eigen bureau op.

Met mijn team kan ik goed inspelen op verschillende opgaven, zoals nieuwbouw van woningen, verkavelingsstudies & bestemmingsplanwijzigingen, transformaties van historische panden en de grotere verbouwingen.

Daarnaast ben ik architectlid in de Welstand- & Monumentencommissie Hilversum, bestuurder bij stichting Tafelboom Utrecht en ben voorzitter van duikvereniging Kikvors, een duiksportvereniging voor Nederlands open water.

Stage lopen bij Richèl Lubbers Architecten?

Wij hebben op dit moment geen beschikbare stageperiode.

Vanaf februari 2023 zijn wij weer op zoek naar een enthousiaste stagiaire. Als jij eerder dan deze periode een stageplaats zoekt, dan kun je helaas niet bij ons terecht.

In de afgelopen jaren hebben we meerdere stagiairs geholpen met hun ontwikkeling – en eerlijk is eerlijk: wíj leren daar ook weer wat van. De nieuwste 3D-print tools, visualisatie appjes en slimme rekentools voor bouwfysica…