teamfoto RichelLubbersArchitecten

De teamspelers van Richèl Lubbers Architecten:

Richèl Lubbers
Creatief directeur & Architect
richel@nullstudio-rla.nl

Als geboren Achterhoeker ben ik graag bezig met platteland èn stad. Ik ben vanaf 1999 werkzaam als architect. De eerste jaren bij verschillende internationaal bekende architecten zoals: Robert Winkel, Ton Venhoeven en Burton Hamfelt.

In 2006 richtte ik in Rotterdam mijn eigen bureau op (toen nog BYTR Architecten). Vanaf 2017 vanuit mijn woonplaats Utrecht. Met mijn huidige team kan ik goed inspelen op verschillende opgaven: Nieuwbouw van woningen, verkavelingsstudies, bestemmingsplanwijzigingen en verbouwingen.

Floriaan Willemse
Ontwerper
floriaan@nullstudio-rla.nl

De ingrediënten van fotografie zoals verhalen vertellen, het licht, de zichtlijnen en compositie wilde ik graag op een andere manier inzetten. Ik vind het interessant hoe een ruimte jouw leven kan beïnvloeden. Ik zie een gebouw daarom als een maatpak die precies naar de behoeften van iemand is afgestemd. 

Het ontwerpproces van het begin tot eind meemaken en zien hoe de opdrachtgevers hierin meegroeien vind ik erg mooi aan dit vak. Samen met een team naar het eindresultaat toewerken.

Harprit Bola
medewerker
bureau@nullstudio-rla.nl

Ik heb stage gelopen bij Richèl en verrichtte voor mijn studie Built Environment aan de Hogeschool Utrecht onderzoek in opdracht van het bureau.

Nu dit onderzoek is afgerond ben ik parttime in dienst gekomen voor het bureau. Ik heb meerdere innovaties in het bureau binnengebracht: 3D presentatie- en tekenmethodes.

Het is gaaf om te zien dat dit klanten helpt om een goed beeld te krijgen van de ontwerpenvoorstellen.

Jasmijn Rothuizen
Assistent ontwerper en zelfstandig projectleider.
jasmijn@nullstudio-rla.nl

Mijn passie voor ontwerpen is al vroeg ontstaan. Op de kunstacademie in Utrecht is dit nog sterker gaan groeien nadat ik doorhad wat ruimte voor positiviteit kan hebben op de aanwezige persoon. 

Het sociale aspect in combinatie met ontwerpen is mijn grootste drive binnen het bureau. Om meer allround te kunnen fungeren, volg ik een deeltijd master architectuur in Amsterdam. 

Suzanne Pack
PR medewerker.
bureau@nullstudio-rla.nl

Als PR medewerker houd ik mij bezig met communicatie met de media over de projecten van Richèl Lubbers Architecten. 

Wij zien heel vaak trotse opdrachtgevers als een project klaar is. Daarom vinden we het geweldig als we foto’s kunnen publiceren in de nationale en internationale media.

Jij hier als stagiair?
Wij vinden het erg leuk als jij als ambitieuze stagiair deel gaat uitmaken van ons team. In de afgelopen jaren hebben we meerdere stagiairs geholpen met hun ontwikkeling – en eerlijk is eerlijk: wij leren daar ook weer wat van. De nieuwste 3D-print tools, visualisatie appjes en slimme rekentools voor bouwfysica…

Schrijf je motivatiebrief en stuur die op per mail. Wel even een belangrijk puntje: De stageplek voor najaar 2018 is al ingevuld van augustus tot en met december. Voor de maand februari 2019 tot en met half juli 2019 hebben we nog plek voor een MBO en HBO/WO student.

Meld je daarom nu alvast aan voor een plek in voorjaar 2019 of daarna: kopieer in de betreft-regel exact de vermelding: stageplaats bij Richèl Lubbers Architecten conform website – voorjaar 2019. Dan krijg je uiteraard altijd een reactie van ons.

Solliciteren voor een stageplaats doe je hier: bureau@nullstudio-rla.nl

Waar we aan werken:

De huidige opdrachtenportefeuille is heel divers. Voor ontwikkelaars werken we aan nieuwbouw woningen en twee appartementenblokken. We verrichten stedenbouwkundige studieopdrachten. En we hebben omgevingsvergunningen lopen voor bestemmingsplan wijzigingen ten behoeve van nieuwbouw.

Voor particulieren ontwerpen we vrijstaande woonhuizen, plannen we verbouwingen van monumenten en woonboten. En ‘last but not least’: we ontwerpen al tien jaar bijzondere verbouwingen en uitbreidingen van bestaande woningen.