Teamwork

Samen met jou creëren we een fijne plek om te wonen en te werken. Dat is teamwork

Jouw huis moet een geweldige plek worden: een fijne leefkeuken, de uitvalsbasis voor familie en vrienden. Op z’n tijd ‘full house’ tijdens een gezellig druk feestje. Je kunt je terugtrekken om geconcentreerd te kunnen werken als dat nodig is. En natuurlijk moet je heerlijk op de bank kunnen ploffen, comfortabel en warm….

Dit is in het kort wat je van ons kan verwachten: het beste ontwerp voor een heel fijn huis!

Je verlangt naar een fraai ontwerp waar goed over nagedacht is. Hoe ideaal is het als je kan kiezen uit verschillende opties? Bij ons valt zeker veel te kiezen….. Maar je wil niet verdrinken in alle opties. Heel graag krijg je de verschillende keuzes helder en overzichtelijk op een rij. En dat kan!

Bij ons geen ingewikkelde en slecht leesbare tekeningen: jouw ontwerp wordt helemaal in 3D uitgewerkt. Je kunt er virtueel doorheen lopen en het resultaat alvast ervaren. Als jij straks in jouw keuken zit voelt het al compleet vertrouwd aan. Dit komt omdat je vooraf al goed te weten bent gekomen hoe het er uit zal komen te zien!

De bouwkosten hebben je speciale aandacht, want niemand wil voor nare verassingen komen te staan. Daarom berekenen we voordat we aannemers benaderen wat het gekozen ontwerp gaat kosten. Dit doen we zelfs al voordat we het compleet gaan uitwerken. Zo kun je bouwbudget en het definitieve ontwerp nog goed op elkaar afstemmen!

Wij werken graag aan duurzame oplossingen met milieuvriendelijke materialen. We houden de laatste ontwikkelingen actief bij, zodat we jou daar goed over kunnen adviseren. 

In drie eenvoudige stappen naar realisatie: de eerste stap kan vandaag nog, zodat je niet eindeloos verder hoeft te zoeken:  

Stap 1: Bel ons!

Stap 2: We maken voor jou ‘het fijn wonen plan’. Daarvoor plannen we een vrijblijvend gesprek met jou in.

Stap 3: Als het plan aansluit bij jouw wensen, dan zetten we het plan om in een project.

De eerste eenvoudige stap is: bel ons op dit nummer…
teamfoto Richel Lubbers architecten, januari 2017
 
 

De teamspelers van Richèl Lubbers Architecten:

Richèl Lubbers
Creatief directeur & Architect
richel@nullstudio-rla.nl

Als geboren Achterhoeker ben ik graag bezig met platteland èn stad. Ik ben vanaf 1999 werkzaam als architect. De eerste jaren bij verschillende internationaal bekende architecten zoals: Robert Winkel, Ton Venhoeven en Burton Hamfelt.

In 2006 richtte ik in Rotterdam mijn eigen bureau op (toen nog BYTR Architecten). Vanaf 2017 vanuit mijn woonplaats Utrecht. Met mijn huidige team kan ik goed inspelen op verschillende opgaven: Nieuwbouw van woningen, verkavelingsstudies, bestemmingsplanwijzigingen en verbouwingen.

Floriaan Willemse
Ontwerper
floriaan@nullstudio-rla.nl

De ingrediënten van fotografie zoals verhalen vertellen, het licht, de zichtlijnen en compositie wilde ik graag op een andere manier inzetten. Ik vind het interessant hoe een ruimte jouw leven kan beïnvloeden. Ik zie een gebouw daarom als een maatpak die precies naar de behoeften van iemand is afgestemd. 

Het ontwerpproces van het begin tot eind meemaken en zien hoe de opdrachtgevers hierin meegroeien vind ik erg mooi aan dit vak. Samen met een team naar het eindresultaat toewerken.

Harprit Bola
medewerker
bureau@nullstudio-rla.nl

Ik heb stage gelopen bij Richèl en verrichtte voor mijn studie Built Environment aan de Hogeschool Utrecht onderzoek in opdracht van het bureau.

Nu dit onderzoek is afgerond ben ik parttime in dienst gekomen voor het bureau. Ik heb meerdere innovaties in het bureau binnengebracht: 3D presentatie- en tekenmethodes.

Het is gaaf om te zien dat dit klanten helpt om een goed beeld te krijgen van de ontwerpenvoorstellen.

Jasmijn Rothuizen
Assistent ontwerper en zelfstandig projectleider.
jasmijn@nullstudio-rla.nl

Mijn passie voor ontwerpen is al vroeg ontstaan. Op de kunstacademie in Utrecht is dit nog sterker gaan groeien nadat ik doorhad wat ruimte voor positiviteit kan hebben op de aanwezige persoon. 

Het sociale aspect in combinatie met ontwerpen is mijn grootste drive binnen het bureau. Om meer allround te kunnen fungeren, volg ik een deeltijd master architectuur in Amsterdam. 

Suzanne Pack
PR medewerker.
bureau@nullstudio-rla.nl

Als PR medewerker houd ik mij bezig met communicatie met de media over de projecten van Richèl Lubbers Architecten. 

Wij zien heel vaak trotse opdrachtgevers als een project klaar is. Daarom vinden we het geweldig als we foto’s kunnen publiceren in de nationale en internationale media.

Jij hier als stagiair?
Wij vinden het erg leuk als jij als ambitieuze stagiair deel gaat uitmaken van ons team. In de afgelopen jaren hebben we meerdere stagiairs geholpen met hun ontwikkeling – en eerlijk is eerlijk: wij leren daar ook weer wat van. De nieuwste 3D-print tools, visualisatie appjes en slimme rekentools voor bouwfysica…

Schrijf je motivatiebrief en stuur die op per mail. Wel even een belangrijk puntje: De MBO stageplek is al ingevuld van augustus tot en met december. Voor de maand september hebben we nog plek voor een HBO of WO student.

Meld je daarom nu alvast aan voor een plek in augustus of daarna: kopieer in de betreft-regel exact de vermelding: stageplaats bij Richèl Lubbers Architecten – najaar 2018. Dan krijg je altijd een reactie van ons.

Solliciteren voor een stageplaats doe je hier: bureau@nullstudio-rla.nl

Waar we aan werken:

De huidige opdrachtenportefeuille is heel divers. Voor ontwikkelaars werken we aan nieuwbouw woningen en twee appartementenblokken. We verrichten stedenbouwkundige studieopdrachten. En we hebben omgevingsvergunningen lopen voor bestemmingsplan wijzigingen ten behoeve van nieuwbouw.

Voor particulieren ontwerpen we vrijstaande woonhuizen, plannen we verbouwingen van monumenten en woonboten. En ‘last but not least’: we ontwerpen al tien jaar bijzondere verbouwingen en uitbreidingen van bestaande woningen.