De teamspelers van Richèl Lubbers Architecten:

Richèl Lubbers
Creatief directeur & Architect
richel@nullstudio-rla.nl

Als geboren Achterhoeker ben ik graag bezig met platteland èn stad. Ik ben vanaf 1999 werkzaam als architect. De eerste jaren bij verschillende internationaal bekende architecten zoals: Robert Winkel, Ton Venhoeven en Burton Hamfelt.

In 2006 richtte ik in Rotterdam mijn eigen bureau op en vanaf 2016 werken we vanuit Utrecht. Met mijn huidige team kan ik goed inspelen op verschillende opgaven, zoals nieuwbouw van woningen, verkavelingsstudies & bestemmingsplanwijzigingen, transformaties van historische panden en de grotere verbouwingen.

Daarnaast ben ik architectlid in de Welstand- & Monumentencommissie Hilversum, bestuurder bij stichting Tafelboom Utrecht en stichting Rotsoordbrug en ben ferfent duiker in Nederlands water.

Jasmijn Rothuizen
Assistent ontwerper en projectleider
jasmijn@nullstudio-rla.nl

Mijn passie voor ontwerpen is al vroeg ontstaan. Op de kunstacademie in Utrecht is dit nog sterker gaan groeien nadat ik doorhad wat ruimte voor positiviteit kan hebben op de aanwezige persoon.

Het sociale aspect in combinatie met ontwerpen is mijn grootste drive binnen het bureau. Om meer allround te kunnen fungeren, volg ik een deeltijd master architectuur in Amsterdam.

Hans van de Weerd
Architect
hans@nullstudio-rla.nl

Floriaan Willemse
Ontwerper en zelfstandig projectleider
floriaan@nullstudio-rla.nl

De ingrediënten van fotografie zoals verhalen vertellen, het licht, de zichtlijnen en compositie wilde ik graag op een andere manier inzetten. Ik vind het interessant hoe een ruimte jouw leven kan beïnvloeden. Ik zie een gebouw daarom als een maatpak die precies naar de behoeften van iemand is afgestemd.

Het ontwerpproces van het begin tot eind meemaken en zien hoe de opdrachtgevers hierin meegroeien vind ik erg mooi aan dit vak. Samen met een team naar het eindresultaat toewerken.

Harprit Bola
Medewerker innovatie en management
harprit@nullstudio-rla.nl

Ik verrichtte in 2017 voor mijn studie Built Environment aan de Hogeschool Utrecht onderzoek in opdracht van het bureau.

Nu dit onderzoek is afgerond ben ik parttime in dienst gekomen voor het bureau. Ik heb meerdere innovaties in het bureau binnengebracht, ondermeer 3D presentatie en een slimme en klantvriendelijke tekenmethode.

Het is gaaf om te zien dat dit klanten helpt om een goed beeld te krijgen van de ontwerp voorstellen.

Simona Vanco

Interieur ontwerper

bureau@nullstudio-rla.nl

Ik rond momenteel mijn studie af aan de London, en in het kader daarvan loop ik stage bij Richèl. In verschillende projecten ga ik aan de slag komende maanden, tot aan de zomer 2019

Stoycho Stoev
Junior architect
Stoycho@nullstudio-rla.nl

Ik ben opgeleid in de restauratie en renovatie aan de universiteit van Sofia, Bulgarije. Na mijn stage bij Richel Lubbers ben ik in dienst als junior architect en ontwerp ik aan diverse opdrachten.

Image

Jij hier als stagiair?

Wij vinden het erg leuk als jij als ambitieuze stagiair deel gaat uitmaken van ons team. In de afgelopen jaren hebben we meerdere stagiairs geholpen met hun ontwikkeling – en eerlijk is eerlijk: wij leren daar ook weer wat van. De nieuwste 3D-print tools, visualisatie appjes en slimme rekentools voor bouwfysica…

Schrijf je motivatiebrief en stuur die op per mail. Voor de maanden september 2019 tot januari 2020 hebben we nog plek voor een HBO/WO student (de MBO plek is al ingevuld).

Meld je daarom nu alvast aan voor een plek in najaar 2019: kopieer in de betreft-regel exact de vermelding: stageplaats bij Richèl Lubbers Architecten – najaar 2019. Dan krijg je uiteraard altijd een reactie van ons.

Solliciteren voor een stageplaats doe je hier: bureau@nullstudio-rla.nl

Waar we aan werken:

De huidige opdrachtenportefeuille is heel divers. Voor de zakelijke markt werken we aan nieuwbouw woningen en twee appartementenblokken. We verrichten stedenbouwkundige studieopdrachten. En we hebben omgevingsvergunningen lopen voor bestemmingsplan wijzigingen ten behoeve van nieuwbouw.

Voor particulieren ontwerpen we vrijstaande woonhuizen, plannen we verbouwingen van monumenten en woonboten. En ‘last but not least’: we ontwerpen al tien jaar bijzondere verbouwingen van bestaande villa’s en woningen en industriële panden.