teamfoto RichelLubbersArchitecten

De teamspelers van Richèl Lubbers Architecten:

Richèl Lubbers
Creatief directeur & Architect
richel@nullstudio-rla.nl

Als geboren Achterhoeker ben ik graag bezig met platteland èn stad. Ik ben vanaf 1999 werkzaam als architect. De eerste jaren bij verschillende internationaal bekende architecten zoals: Robert Winkel, Ton Venhoeven en Burton Hamfelt.

In 2006 richtte ik in Rotterdam mijn eigen bureau op (toen nog BYTR Architecten). Vanaf 2017 vanuit mijn woonplaats Utrecht. Met mijn huidige team kan ik goed inspelen op verschillende opgaven: Nieuwbouw van woningen, verkavelingsstudies, bestemmingsplanwijzigingen en verbouwingen.

Floriaan Willemse
Ontwerper
floriaan@nullstudio-rla.nl

De ingrediënten van fotografie zoals verhalen vertellen, het licht, de zichtlijnen en compositie wilde ik graag op een andere manier inzetten. Ik vind het interessant hoe een ruimte jouw leven kan beïnvloeden. Ik zie een gebouw daarom als een maatpak die precies naar de behoeften van iemand is afgestemd. 

Het ontwerpproces van het begin tot eind meemaken en zien hoe de opdrachtgevers hierin meegroeien vind ik erg mooi aan dit vak. Samen met een team naar het eindresultaat toewerken.

Harprit Bola
Medewerker innovatie en management
harprit@nullstudio-rla.nl

Ik verrichtte in 2017 voor mijn studie Built Environment aan de Hogeschool Utrecht onderzoek in opdracht van het bureau.

Nu dit onderzoek is afgerond ben ik parttime in dienst gekomen voor het bureau. Ik heb meerdere innovaties in het bureau binnengebracht, ondermeer 3D presentatie en een slimme en klantvriendelijke tekenmethode.

Het is gaaf om te zien dat dit klanten helpt om een goed beeld te krijgen van de ontwerp voorstellen.

Jasmijn Rothuizen
Assistent ontwerper en zelfstandig projectleider.
jasmijn@nullstudio-rla.nl

Mijn passie voor ontwerpen is al vroeg ontstaan. Op de kunstacademie in Utrecht is dit nog sterker gaan groeien nadat ik doorhad wat ruimte voor positiviteit kan hebben op de aanwezige persoon. 

Het sociale aspect in combinatie met ontwerpen is mijn grootste drive binnen het bureau. Om meer allround te kunnen fungeren, volg ik een deeltijd master architectuur in Amsterdam. 

Suzanne Pack
PR medewerker.
bureau@nullstudio-rla.nl

Als PR medewerker houd ik mij bezig met communicatie met de media over de projecten van Richèl Lubbers Architecten. 

Wij zien heel vaak trotse opdrachtgevers als een project klaar is. Daarom vinden we het geweldig als we foto’s kunnen publiceren in de nationale en internationale media.

Chris Jörg
Technisch medewerker / uitvoering
chris@nullstudio-rla.nl

Door mijn achtergrond als aannemer heb ik veel kennis over praktische uitvoerbaarheid. Dit komt goed van pas bij de realistatiefase. Zo biedt ons bureau echt meerwaarde voor opdrachtgevers: door èn vanuit de esthetiek èn vanuit de realisatie te blijven denken.

Ik wordt tijdens het technische ontwerp bij een project betrokken en blijf tijdens de bouw een oog in het zeil houden.

Stoycho Stoev
Junior architect
chris@nullstudio-rla.nl

Ik ben opgeleid in de restauratie en renovatie aan de universiteit van Sofia, Bulgarije. Na mijn stage bij Richel Lubbers ben ik in dienst als junior architect en ontwerp ik aan diverse opdrachten.

Noud van Wijk

stagiair

bureau@nullstudio-rla.nl

Tijdens mijn stage heb ik verschillende taken binnen het bureau opgepakt.

Het meest enthousiast wordt ik van een nieuw softwarepakket waarmee hele toffe presentaties worden gemaakt.

Ok na mijn stage zal ik dit soort presentaties voor het bureau blijven maken.

Simona Vanco

interior design.

bureau@nullstudio-rla.nl

Ik rond momenteel mijn studie af aan de London, en in het kader daarvan loop ik stage bij Richèl. In verschillende projecten ga ik aan de slag komende maanden, tot aan de zomer 2019

Image

Jij hier als stagiair?

Wij vinden het erg leuk als jij als ambitieuze stagiair deel gaat uitmaken van ons team. In de afgelopen jaren hebben we meerdere stagiairs geholpen met hun ontwikkeling – en eerlijk is eerlijk: wij leren daar ook weer wat van. De nieuwste 3D-print tools, visualisatie appjes en slimme rekentools voor bouwfysica…

Schrijf je motivatiebrief en stuur die op per mail. Wel even een belangrijk puntje: De stageplek voor voorjaar 2019 is al ingevuld. Voor de maanden juni tot december 2019 hebben we nog plek voor een MBO en HBO/WO student.

Meld je daarom nu alvast aan voor een plek in zomer / herst 2019: kopieer in de betreft-regel exact de vermelding: stageplaats bij Richèl Lubbers Architecten – zomer/najaar 2019. Dan krijg je uiteraard altijd een reactie van ons.

Solliciteren voor een stageplaats doe je hier: bureau@nullstudio-rla.nl

Waar we aan werken:

De huidige opdrachtenportefeuille is heel divers. Voor ontwikkelaars werken we aan nieuwbouw woningen en twee appartementenblokken. We verrichten stedenbouwkundige studieopdrachten. En we hebben omgevingsvergunningen lopen voor bestemmingsplan wijzigingen ten behoeve van nieuwbouw.

Voor particulieren ontwerpen we vrijstaande woonhuizen, plannen we verbouwingen van monumenten en woonboten. En ‘last but not least’: we ontwerpen al tien jaar bijzondere verbouwingen en uitbreidingen van bestaande woningen.