Jouw architect in Alphen-Chaam en omgeving

voorzijde digitaal ontwerp RLA

Op zoek naar een architect in Alphen-Chaam?

Richèl Lubbers Architecten is de architect voor jouw nieuwbouw, verbouw, aanbouw of renovatie in Alphen-Chaam en omgeving. Bij elk project begeleiden we je graag in de route van een idee tot een unieke plek om te wonen of werken.

Richèl Lubbers Architecten is een creatief ontwerpbureau voor nieuwbouw, aanbouw en verbouw. Bij al onze projecten houden we rekening met duurzaamheid. Een duurzaam ontwerp en duurzame materialen. Elk project is echt uniek en geen één project is hetzelfde. Bij ons is iedere klant speciaal, we maken altijd een passend en nieuw ontwerp. 

Naast het ontwerp, helpen wij je bij het aanvragen van een vergunning. Daarnaast hebben wij ook een ruim netwerk aan aannemers en bieden we begeleiding tijdens de bouw. Richel Lubbers Architecten begeleid je bij het hele project. Wij staan het hele proces naast je, van A tot Z. 

Het bouwen of verbouwen van een villa, rijtjeshuis, bungalow of werkplek kan erg spannend zijn. Met kostenramingen en heldere afspraken zorgen we dat je zoveel mogelijk binnen budget blijft. Daarnaast houden we je constant op de hoogte van de gebeurtenissen. Geen stress, maar plezier, want een avontuur zoals dit moet leuk zijn!

Kortom: Richèl Lubbers is jouw architect in de regio Alphen-Chaam.

Een voorproefje van onze projecten

Aanbouw
Nieuwbouw
Verbouw

Wat heeft Richèl Lubbers Architecten te bieden?

Voor jouw project in Alphen-Chaam zijn wij de perfecte architect. Wij werken met een simpel stappenplan voor de projecten die we doen.

  1. Verzamelen van ideeën en het maken van een definitief ontwerp
  2. Maken van technische ontwerpen en bouwtekeningen op basis van het ontwerp
  3. Opzetten en begeleiden van het daadwerkelijke bouwproces

Elk van deze stappen kunnen we apart aanbieden, maar voor het beste resultaat werken wij graag samen met jou van tekening tot baksteen.

Onze diensten:
  • Het ontwerpen van jouw project, van een nieuw woonhuis tot een vrijstaande villa
  • Het verbouwen een woonboerderij of bungalow
  • Het verbouwen van een gemeentelijk- of Rijksmonument
  • Het opleveren van een mooie aanbouw op je huidige huis
  • Het ontwerpen van een nieuw interieur dat past bij jouw wensen

Richèl is prettig gestoord, je voelt de passie voor het vak!

Richèl heeft een eigenheid die ons heel erg aansprak en waar wij ons fijn bij voelden. Hij is lichtelijk gestoord, maar in de positieve zin! Dat maakte het leuk om samen met hem tot verrassende ideeën te komen. Daarnaast wist hij ons mee te nemen in het proces en was het uiteindelijke resultaat geen grote verrassing. Het was precies geworden zoals wij al hadden besproken.

Roland Hanegraaf
Zelfstandig organisatie adviseur en teamcoach

Hoe kunnen jullie mij helpen?

Stap 2

We maken voor jou 'het fijn wonen plan'. Daarvoor plannen we een vrijblijvend gesprek met jou in.

Stap 3

Als het plan aansluit bij jouw wensen, dan zetten we het plan om in een project.

Ontwerpen met resultaat

Richel Lubbers Architecten is een architectenbureau met opdrachten door heel Nederland waar jouw creatieve wensen worden omgezet in bouwbare ideeën. Zoek je een architect in de regio Alphen-Chaam? Dan kies je bij ons voor resultaat gericht ontwerp.

Je kiest bij ons voor een helder proces en voorkomt zo dat je slecht voorbereid met aannemers aan de slag. Door ons stappenplan hou je grip op je eigen budget. En je hebt duidelijkheid over de planning.

Het resultaat is een fantastisch ontwerp dat vertrouwd aanvoelt, je loopt namelijk rond in je eigen ontwerp! Het ontwerp dat aan het begin van de ontwerpfase langzaam maar zeker vorm kreeg naar aanleiding van de gesprekken met ons.

Laat je inspireren in een kennismakingsgesprek, en kies daarna voor de architect die luistert naar jouw wensen, deze weet te vertalen in haalbare plannen, vervolgens de beste aannemer voor je kiest en de bouwbegeleiding levert die nodig is.

Neem een kijkje tussen onze unieke ontwerpen

Nieuwbouw villa
Muntboot
Woonboerderij

Jouw architect in de regio Alphen-Chaam

Meer informatie nodig voordat je met ons een gesprek in wilt plannen? Kijk dan tussen onze projecten of download ons gratis e-book voor tips en tops die je kan gebruiken bij jouw project. Of bel ons met je vraag, dat mag altijd!

bel ons

We staan je graag vrijblijvend te woord en helpen je een stap verder op weg.

gratis e-book


Ontvang direct 5 essentiële tips voor de beste voorbereiding van jouw project.

Jouw architect in de regio Bunnik

Meer informatie nodig voordat je met ons een gesprek in wilt plannen? Kijk dan tussen onze projecten of download ons gratis e-book voor tips en tops die je kan gebruiken bij jouw project. Of bel ons met je vraag, dat mag altijd!

bel ons

We staan je graag vrijblijvend te woord en helpen je een stap verder op weg.

gratis e-book


Ontvang direct 5 essentiële tips voor de beste voorbereiding van jouw project.