Jouw architect in Rozendaal en omgeving

Richèl Lubbers Architecten is dé architect voor jouw project in Rozendaal. Wij begeleiden je graag in de route van een idee tot een unieke en persoonlijke plek om te wonen of werken!

Richèl Lubbers Architecten is een creatief ontwerpbureau voor nieuwbouw en verbouw. In onze projecten proberen we altijd zo duurzaam mogelijk te zijn. Er is echter één ding dat we nooit recyclen: het ontwerp. Elk project en ieder persoon is uniek, dus we maken altijd een persoonlijk, passend en nieuw ontwerp.

Naast ontwerp en vergunningaanvraag kunnen wij ook de selectie van de aannemers regelen en bieden we begeleiding tijdens de bouw. Zo heb je tijdens je hele project een ervaren gids naast je staan. Wij zijn er, van A tot Z.

Wij weten namelijk dat een huis bouwen of verbouwen erg spannend kan zijn! Met kostenramingen en heldere afspraken zorgen we dat je zoveel mogelijk binnen budget blijft. Daarnaast houden we je constant op de hoogte van de gebeurtenissen. Geen stress, maar plezier, want een avontuur zoals dit moet leuk zijn!

Kortom: Richèl Lubbers is jouw architect in de regio Rozendaal.

Een voorproefje van onze projecten

Aanbouw

Nieuwbouw

Verbouw

Wat heeft Richèl Lubbers Architecten te bieden?

Voor jouw project in Rozendaal kunnen wij de perfecte architect zijn. Wij werken met een simpel stappenplan voor de projecten die we doen.

  1. Verzamelen van ideeën en het maken van een definitief ontwerp
  2. Maken van technische ontwerpen en bouwtekeningen op basis van het ontwerp
  3. Opzetten en begeleiden van het daadwerkelijke bouwproces

Elk van deze stappen kunnen we apart aanbieden, maar voor het beste resultaat werken wij graag samen met jou van tekening tot baksteen.

 

Onze diensten:

  • Het ontwerpen van jouw project, van een nieuw woonhuis tot een vrijstaande villa
  • Het verbouwen van een gemeentelijk- of Rijksmonument
  • Het opleveren van een mooie aanbouw op je huidige huis
  • Het ontwerpen van een nieuw interieur dat past bij jouw wensen

In drie eenvoudige stappen naar realisatie:
de eerste stap kan vandaag nog, zodat je niet eindeloos verder hoeft te zoeken

Stap 1:

Bel ons op 030 207 3173

Stap 2:

We maken voor jou ‘het fijn wonen plan’. Daarvoor plannen we een vrijblijvend gesprek met jou in.

Stap 3:

Als het plan aansluit bij jouw wensen, dan zetten we het plan om in een project.

Ontwerpen met resultaat

Richel Lubbers Architecten is een architectenbureau met opdrachten door heel Nederland waar jouw creatieve wensen worden omgezet in bouwbare ideeën. Zoek je een architect in de regio Rozendaal? Dan kies je bij ons voor resultaat gericht ontwerp.

Je kiest bij ons voor een helder proces en voorkomt zo dat je slecht voorbereid met aannemers aan de slag. Door ons stappenplan hou je grip op je eigen budget. En je hebt duidelijkheid over de planning.

Het resultaat is een fantastisch ontwerp dat vertrouwd aanvoelt, je loopt namelijk rond in je eigen ontwerp! Het ontwerp dat aan het begin van de ontwerpfase langzaam maar zeker vorm kreeg naar aanleiding van de gesprekken met ons.

Laat je inspireren in een kennismakingsgesprek, en kies daarna voor de architect die luistert naar jouw wensen, deze weet te vertalen in haalbare plannen, vervolgens de beste aannemer voor je kiest en de bouwbegeleiding levert die nodig is.

Neem een kijkje tussen onze unieke ontwerpen

Nieuwbouw Villa

Muntboot

Woonboerderij

Jouw architect in de regio Rozendaal

Meer informatie nodig voordat je met ons een gesprek in wilt plannen? Kijk dan tussen onze projecten of download ons gratis e-book voor tips en tops die je kan gebruiken bij jouw project. Of bel ons met je vraag, dat mag altijd!

 

Gratis e-book

Ontvang direct 5 essentiële tips voor de beste voorbereiding van jouw project.