De architect voor jouw woonboot

Image

Ben je op zoek naar een architect voor het ontwerpen van een woonboot?

Richèl Lubbers Architecten is specialist op het gebied van woonboten. Met inmiddels zeven gerealiseerde woonboten op onze naam ben je bij ons aan het goede adres voor jouw persoonlijke ark.

Heb je wensen waarvan je niet weet of dit wel past in een ark?

Wij helpen jou met slimme oplossingen en zorgen dat jouw  woonboot perfect bij jouw woonwensen gaat passen.

Enkele voorbeelden van slimme oplossingen:

  • Lage ruimtes combineren met hoge ruimtes. Zo maak je een feature van de beperking: de dubbele hoogte oogt extra royaal en het wordt dan geen punt dat andere ruimtes lager of kleiner zijn
  • Gebruik ruimten voor een dubbele functie. Denk aan een uitklapbed in de woonkamer zodat deze ruimte ook een logeerkamer kan worden.
  • Een extra dunne constructie zodat optimaal gebruik gemaakt kan worden van de beperkte hoogte in de havenatlas.
  • Elk hoekje benutten. Denk hierbij aan een wasmachine onder de trap. Comfort gemixt met efficiëntie.
  • Veel licht en verrassende doorkijkjes zullen de ruimte ruimer laten aanvoelen

Een woonboot is eigenlijk één groot meubelstuk. Omdat ruimte beperkt is, zijn slimme oplossingen nodig. Deze puzzel gaan wij graag met jou aan.

Wij zijn een creatief ontwerpbureau voor zowel nieuwbouw als verbouw van woonboten.

In onze projecten proberen we altijd zo duurzaam mogelijk te zijn. Er is echter één ding dat we nooit recyclen: het ontwerp. Elk project en ieder persoon is uniek, dus we maken altijd een persoonlijk, passend en nieuw ontwerp.

Naast ontwerp en vergunningaanvraag kunnen wij ook de selectie van de aannemers regelen en bieden we begeleiding tijdens de bouw. Zo heb je tijdens je hele project een ervaren gids naast je staan. Wij zijn er, van A tot Z.


Richèl Lubbers Architecten is een architectenbureau met opdrachten door heel Nederland. Dit geldt uiteraard ook voor woonarken en woonboten. Jouw creatieve wensen worden omgezet in bouwbare ideeën. Omdat we meerdere woonboten hebben ontworpen zijn we met recht specialist op het water.

Ben jij nog op zoek voor de beste architect voor jouw woonboot? Bij ons worden jouw wensen omgezet in prachtig resultaat: een fraai ontwerp dat bouwbaar wordt vormgegeven. Jij krijgt een bijzonder uitzicht op het water en natuurlijk een stabiele en veilige woonboot.

Kortom: Richèl Lubbers is jouw architect voor drijvend wonen!

Neem een kijkje tussen onze uniek ontworpen woonboten

Park-Ark woonboot
Muntboot
Meer projecten

Hoe kunnen jullie mij helpen?

Stap 2

We maken voor jou 'het fijn wonen plan'. Daarvoor plannen we een vrijblijvend gesprek met jou in.

Stap 3

Als het plan aansluit bij jouw wensen, dan zetten we het plan om in een project.

Specialist in wonen op het water

Omdat wij ervaring hebben bij verschillende arkenbouwers, zit je niet vast aan één bouwer. Jij kunt dus eerst met ons het ontwerp maken en pas dan gaan nadenken over de juiste arkenbouwer.

Zo voorkom je dat je al in de greep van een bepaalde bouwer komt te zitten en de beperking van zijn werf gaat voelen in jouw ontwerp.

Door ons stappenplan hou je grip op je eigen budget. En je hebt duidelijkheid over de planning, omdat we altijd bij verschillende werven polsen wat hun mogelijkheden voor jou zijn.

Het gebouwde resultaat is een fantastisch ontwerp dat vertrouwd aanvoelt, je loopt namelijk rond in je eigen ontwerp! Het ontwerp dat aan het begin van de ontwerpfase langzaam maar zeker vorm kreeg naar aanleiding van de gesprekken met ons.

Laat je inspireren in een kennismakingsgesprek, en kies daarna voor de architect die luistert naar jouw wensen. Wij weten deze wensen te vertalen in haalbare plannen, kiezen vervolgens de beste arkenbouwer voor je en leveren de bouwbegeleiding die jij nodig hebt.

Richèl is prettig gestoord, je voelt de passie voor het vak!

Richèl heeft een eigenheid die ons heel erg aansprak en waar wij ons fijn bij voelden. Hij is lichtelijk gestoord, maar in de positieve zin! Dat maakte het leuk om samen met hem tot verrassende ideeën te komen. Daarnaast wist hij ons mee te nemen in het proces en was het uiteindelijke resultaat geen grote verrassing. Het was precies geworden zoals wij al hadden besproken.

Roland Hanegraaf
Zelfstandig organisatie adviseur en teamcoach

Benieuwd naar onze andere soorten projecten?

Aanbouw
Nieuwbouw
Verbouw

Jouw architect voor woonboten

Meer informatie nodig voordat je met ons een gesprek in wilt plannen? Kijk dan tussen onze projecten of download ons gratis e-book voor tips en tops die je kan gebruiken bij jouw project. Of bel ons met je vraag, dat mag altijd!

bel ons

We staan je graag vrijblijvend te woord en helpen je een stap verder op weg.

gratis e-book


Ontvang direct 5 essentiële tips voor de beste voorbereiding van jouw project.

Jouw architect voor woonboten

Meer informatie nodig voordat je met ons een gesprek in wilt plannen? Kijk dan tussen onze projecten of download ons gratis e-book voor tips en tops die je kan gebruiken bij jouw project. Of bel ons met je vraag, dat mag altijd!

bel ons

We staan je graag vrijblijvend te woord en helpen je een stap verder op weg.

gratis e-book


Ontvang direct 5 essentiële tips voor de beste voorbereiding van jouw project.