Vacature architect per februari 2019


Ervaren architect gezocht

Vacature Projectarchitect

We zijn op korte termijn op zoek naar een projectarchitect om ons team te versterken. We zoeken een architect met een scherpe blik, oog voor detail en esthetiek. En met ervaring in de praktijk.

Wie zijn de teamspelers van Richèl Lubbers Architecten ?

‘Richèl Lubbers Architecten’ is een Utrechts architectenbureau met projecten verspreid door Nederland. Met ons werk zoeken we naar een zo groot mogelijke positieve impact op ‘people, planet and profit’. Wij werken graag aan projecten met een goed verhaal rondom duurzaamheid (biobased en circulair). En met innovatieve elementen. Zo maken wij met de opgedane kennis het volgende project nóg beter.

In 2019 ontwerpen wij aan verschillende projecten, ondermeer een woongebouw in de Merwedekanaalzone Utrecht, verschillende woonhuizen en verbouwen we villa’s en woonboten. Plezier hebben in ons werk vinden we belangrijk, en dat zie je terug in het gebouwde resultaat: fris en sprankelend.

Wat zoeken we in een nieuw teamlid ?

We zoeken een architect die direct 1 op 1 met de opdrachtgevers aan de slag kan. Iemand die enthousiast in het vak staat, een teamspeler is,  een creatieve inslag heeft en esthetiek belangrijk vindt.  

  • Start: zo spoedig mogelijk,
  • Fulltime functie (minimaal 32uur per week),
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring,
  • Ingeschreven in het architecten register,
  • Bouwtechnische achtergrond,
  • Woonachtig in regio Utrecht heeft de voorkeur.

Wat bieden wij ?

We bieden een uitdagende werkplek met veel vrijheid om je inbreng te leveren in een hecht team. Hier wordt meedenken over de visie van het bureau zeer gewaardeerd. Wij gaan graag nieuwe uitdagingen aan die met het team vorm gegeven worden.

Lijkt het jou leuk om ons team te versterken? Schrijf dan een korte motivatie met je CV. Dat kan tot 14 januari. Wij nodigen je graag uit voor een kennismaking. 

Leuk om met je kennis te maken als nieuw teamlid ! 

Stuur je brief aan jasmijn@nullstudio-rla.nl

Voor meer info over ons: www.richellubbersarchitecten.nl
Groet van Jasmijn, Floriaan, Harprit, Suzanne, Stoycho, Simona, Noud, Chris en Richèl