Team van Richel Lubbers Architecten

Vacature per april 2020


Ervaren bouwtechneut gezocht

Vacature Bouwkundig Ingenieur

We zijn op zoek naar een bouwkundige om ons team te versterken. We zoeken een ervaren techneut met een scherpe blik, oog voor detail en esthetiek. En met relevante ervaring in de praktijk.

Vanwege de man-vrouw balans in het team hebben we voorkeur voor een vrouw, maar we selecteren uiteraard op kennis, kunde en het enthousiasme van de kandidaat.

Wie zijn de teamspelers van Richèl Lubbers Architecten ?

Richèl Lubbers Architecten is een Utrechts architectenbureau met projecten verspreid door Nederland. Met ons werk zoeken we naar een zo groot mogelijke positieve impact op ‘people, planet and profit’.

Kom jij bij ons gezellige team?

Wij werken graag aan projecten met een goed verhaal rondom duurzaamheid (biobased en circulair). En met innovatieve elementen. Zo maken wij met de opgedane kennis het volgende project nóg beter.

In 2020 ontwerpen wij aan verschillende projecten: nieuwbouw woonhuizen, interieur van kantoren en (ver)bouwen we villa’s. Ook houden we ons bezig met ontwerpen van woonboten. Lekker divers dus. En al dat moois moet natuurlijk goed op papier komen en in de uitvoering worden voorzien van relevante adviezen.

We werken met verschillende software pakketten: het modelleren (schetsontwerp tot en met vergunningaanvragen) vooral met Sketchup Pro, Lay-out en AutoCad voor de details. Andere tekenpakketten zijn te overwegen, we bezitten ook licenties voor Revit (maar niemand bij ons is overtuigd van dat softwarepakket 😉 Dus heb je een goede reden om met jouw (uit)werkervaring een professionele toevoeging te geven aan het bureau: verras ons met jouw inzichten.

Plezier hebben in ons werk vinden we belangrijk, en dat zie je terug in het gebouwde resultaat: fris en sprankelend.

Wat zoeken we in een nieuw teamlid ?

We zoeken een medewerker die allereerst samenwerkt met de projectarchitect(en) aan verschillende projecten. In de toekomst is er doorgroei mogelijk om 1 op 1 met de opdrachtgevers aan de slag te gaan. Iemand die enthousiast in het vak staat, een teamspeler is,  een creatieve inslag heeft en esthetiek belangrijk vindt.  

  • Start: zo spoedig mogelijk,
  • Fulltime functie (minimaal 32uur per week),
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring,
  • MBO of HBO afgestudeerd,
  • Bouwtechnische achtergrond,
  • Woonachtig in regio Utrecht heeft de voorkeur.

Wat bieden wij ?

We bieden een uitdagende werkplek met veel vrijheid om je inbreng te leveren in een hecht team. Bij ons wordt meedenken over de visie van het bureau zeer gewaardeerd. Wij gaan namelijk graag nieuwe uitdagingen aan die met het team vormgegeven worden. We vergoeden iedereen in het team conform de architecten CAO.

Lijkt het jou leuk om ons team te versterken? Schrijf dan een korte motivatie met je CV. Dat kan tot 15 maart, maar eerder mag uiteraard ook.

Leuk om met je kennis te maken als nieuw teamlid ! 

Stuur je sollicitatie (per email uiteraard) naar Hans, bureau@nullstudio-rla.nl

Voor meer info over ons: www.richellubbersarchitecten.nl
Groet van Floriaan, Harprit, Hans, Jasmijn, Suzanne, Jeroen, Noud en Richèl